Καλοκαίρι με τον περιπτερά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο γείτονας περιπτεράς του φίλου μας θα αποδειχθεί πολύ καυλιάρης και με τον κίνδυνο να τους δουν οι περαστικοί, έγινε το σώσε μέσα στο περίπτερο.

Η ιστορία:

Μόλις είχαν κλείσει τα σχολεία και με είχαν στείλει διακοπές σε θείες στη Ρόδο. Στην παλιά πόλη, απέναντι από το σπίτι που έμενα, ήταν ένα περίπτερο που πήγαινα και αγόραζα σοκολάτες. Ήμουν παχουλό αγόρι με μπουτάκια και φουσκωτό στήθος, άτριχος ακόμα.

Ο περιπτεράς στα εξήντα και δεν έχανε ευκαιρία να με ακουμπάει όταν πήγαινα αλλά δεν τολμούσε τίποτα παραπάνω. Ένα βράδυ γύριζα από νυχτερινό μπάνιο μούσκεμα ακόμα και τον πρόλαβα την ώρα που έκλεινε. Πήγα από την πίσω πόρτα να αγοράσω τη σοκολάτα μου και μπήκα μέσα, τάχα από περιέργεια. Ο χώρος στενός. Στριμώχτηκα πάνω του για να χωρέσουμε.

-    «Κύριε Σπύρο, τη σοκολάτα μου. Αν και πρέπει να κάνω δίαιτα. Δεν βλέπεις πως έγινα;» του λέω και σηκώνω την μπλούζα μου.

-    «Τι λες αγόρι μου; μου λέει. Είσαι τρέλα!»

-    «Αλήθεια; Σου αρέσω; Και εδώ;» του λέω και παίρνω το χέρι του και το ακουμπάω πάνω στο στήθος μου.

Αυτός τρελάθηκε. Μου το χούφτωσε και έτριψε απαλά τη ρώγα μου.

-    «Αχ, μη κύριε Σπύρο… Ερεθίζομαι πολύ. Κοίτα τι έπαθα…» του λέω και ακουμπάω το φουσκωμένο καυλί μου απάνω του.

Δεν κρατήθηκε.. μου χούφτωσε με το χέρι του το καυλί μου έξω από το μαγιό και έσκυψε και μου έγλειφε τα βυζάκια μου. Όταν όμως πήγε να μου κατεβάσει το μαγιό, του λέω:

-    «Όχι κύριε Σπύρο, ντρέπομαι. Βγάλε κι εσύ το δικό σου για να νιώθω καλύτερα».

Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε τον πούτσο του καυλωμένο. Του τον έπιασα και άρχισα να τον χαϊδεύω. Μου κατέβασε το μαγιό στα γόνατα και άρχισε να μου τραβάει την πιο γλυκιά μαλακία. Ξαφνικά ακούσαμε βήματα. Έσκυψα να μην με δουν και το καυλί του τρίφτηκε στον κώλο μου ανάμεσα στα κωλομέρια μου κατακαυλωμένος. Ο πελάτης που ήρθε, πήρε κάτι και έφυγε. Ο περιπτεράς προσπάθησε να μου το βάλει στο κωλαράκι μου.

-    «Όχι κύριε Σπύρο…» του λέω. «Θα πονέσω. Βάλε μου βαζελίνη πρώτα».

Με το δάχτυλο μου έβαζε την κρέμα και πέθαινα. Στο τέλος του λέω:


-    «Έλα, βάλε καπότα. Δεν αντέχω άλλο…»

Έβαλε το προφυλακτικό και άρχισε να μου το βάζει χιλιοστό, χιλιοστό. Πέθαινα στην καύλα. Στο τέλος ούρλιαξα:

-    «Γάμησε με δυνατά τώρα. Τώρα χύνω με τον πούτσο σου!»

Χύσαμε και οι δυο μαζί. Ήταν υπέροχα!

(Copyright protected OW ref: 42536)