Το ίντερνετ καφέ της ανωμαλίας (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είναι καλοκαίρι κι εγώ ως άνθρωπος του εμπορίου έχοντας υποχρεώσεις και επαφές πρέπει να μεταβαίνω συχνά σε διάφορες πόλεις. Μια από αυτές η Λευκωσία, όπου και έπαιξε η ιστορία που θα σας πω. Είμαι 29 χρονών, 1.85, εμφανίσιμος και γκέι.

Στη Λευκωσία πήγαινα στο κέντρο σε ένα μικρό ξενοδοχείο καλό. Η περιοχή γύρω όμως του κέντρου ήταν γεμάτη με αλλοδαπούς, με ταξιτζήδες, φαντάρους από το εξωτερικό και την Ελλάδα. Κάπου εκεί, υπήρχε και υπάρχει ακόμα ένα ίντερνετ καφέ. Ένα από τα πολλά. Εκείνο όμως έκρυβε ένα πολύ καυτό μυστικό. Πρώτη φορά που πήγα για να κάνω δουλειά μου στο ίντερνετ καφέ, μου λέει ο Πακιστανός που το έχει ότι επειδή είναι γεμάτος ο όροφος πρέπει να πάω κάτω. Είχε υπόγειο μεγάλο με υπολογιστές που είχαν μεγάλα χωρίσματα.

Κατέβηκα να βρω τη θέση που μου υπέδειξε. Κοιτάω κάτω από την καρέκλα και με έκπληξη βλέπω γεμάτο το ξύλο με υγρά. Πολλά υγρά ξεραμένα σα να είχες ρίξει μπίρα παντού. Πήγα ξανά άλλη μέρα και το ίδιο βρήκα σε άλλες δυο θέσεις. Αμέσως καύλωσα με την ιδέα ότι μπορεί να βαράνε μαλακίες άντρες εκεί.

Τη δεύτερη φορά πήγα μεσημέρι. Ζέστη έξω και κάτω λίγο φως και πελάτες εγώ κι άλλο ένα μανάρι που είδα να κατεβαίνει τα σκαλιά. Δεν είδα σε ποιον υπολογιστή κάθισε. Όμως άρχισα να ακούω αναστεναγμούς και τον ήχο μιας τσόντας από τα ακουστικά του. Καθόταν στο διπλανό παραβάν. Τότε έβαλα κι εγώ τσόντα στο τέρμα και από την καύλα μου άρχισα να κάνω κι εγώ ήχους. Το καυλί μου είχε πρηστεί κυριολεκτικά. Ο τύπος είχε ακουστικά και δεν είχε επαφή.

Σηκώθηκα να τον δω διακριτικά ενώ είχα βγάλει λίγο το πουτσοκέφαλο. Την ίδια ώρα κατέβαινε ο ιδιοκτήτης τη σκάλα. Με είδε, έκλεισε το μάτι και ανέβηκε διακριτικά ξανά επάνω. Εκεί τρελάθηκα. Κάθισα ξανά και έβαλα την τσόντα δυνατά χωρίς ακουστικά. Τότε ο άλλος έκλεισε τον υπολογιστή του και άκουσα να βαράει μαλακία δυνατά και να φωνάζει ήχους καύλας.

-    «Χύσε ρε!» του είπα χωρίς να με δει.

Τότε ήρθε από δίπλα κι εγώ πέταξα τα χύσια μου επάνω στον τοίχο. Εκείνος απτόητα τον τραβούσε μαλακία και έχυσε κατευθείαν στο πάτωμα φωνάζοντας και κοιτάζοντας προς την μεριά μου. Έπειτα έφυγε βιαστικά. Τότε κοίταξα επάνω και είδα τον ιδιοκτήτη να κρατάει την πούτσα του στο χέρι γεμάτη χύσια και να μου γελάει. Έπειτα έφυγα διακριτικά.

Από τότε έχω πάει ξανά δυο φορές που έτυχε να κατέβω στο νησί. Δεν μου έτυχε ξανά αυτό, όμως βλέποντας και ακούγοντας άντρες να χτυπάνε τον πούτσο τους με τσόντες εκεί μέσα καυλώνω και κάνω το ίδιο κι εγώ. Τα ξύλα στα παραβάν μαρτυρούν της αμέτρητες ποσότητες σπέρματος που έχουν πέσει. Αξέχαστο.

(Copyright protected OW ref: 42511)