Η καυλιάρα παντρεμένη Βάσω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Θα σας διηγηθώ τη δική μου ιστορία, κι αυτό που ζω εδώ και τρεις μήνες με την παντρεμένη καυλιάρα Βάσω. Την Βάσω την γνώρισα στο site. Είναι μια 37άρα με φοβερά χαρακτηριστικά. Ήταν λίγο πριν τις γιορτές, ώσπου έφτασε η στιγμή για το πρώτο μας ραντεβού. Αφού μέσα από την επαφή μας την τηλεφωνική ανταλλάσσαμε τις απελευθερωμένες σκέψεις μας, ήταν αναμενόμενο το τι θα επακολουθούσε.

Ένα πρωινό λοιπόν, μόνος στο σπίτι, δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή να έρθει η Βάσω. Χτυπάει το κουδούνι, την αντικρίζω με ένα κολλητό τζιν και μπότες. Εγώ την υποδέχτηκα με ελαφρύ ντύσιμο κι αυτό το θέαμα την άναψε ακόμη περισσότερο. Κατευθείαν λοιπόν και αφού ανταλλάξαμε παθιάρικα φιλιά, την βουτάω και την ξαπλώνω στην κρεβατοκάμαρα μου. Σε ελάχιστο χρόνο και οι δυο ήμασταν γυμνοί ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Με μια απότομη κίνηση κατεβαίνει και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της. Ταυτόχρονα με την λαχταριστή της πίπα, πέφτω στη θεσπέσια φρεσκοξυρισμένοι μουνάρα της και αρχίζω τα γλειψίματα εωσότου γέμισε υγρά και ήταν έτοιμη για γαμήσι. Στη συνέχεια την ξάπλωσα ανάσκελα και φέρνει τα πόδια της στους ώμους μου. Με μια απότομη κίνηση χώνω δυνατά τον πούτσο μου στη μουνάρα της. Η Βάσω άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει δυνατά:

-    «Αααααααχχχ…. Αααααχχ! Έτσιιιιι… Ναι! Σκίσε με καυλιάρη μου! Έτσιιιιι!!!»

Και βγάζοντας δυνατές κραυγές, χύνουμε και οι δυο μεγάλες ποσότητες σπέρματος. Στη συνέχεια στήνεται στα τέσσερα και μου έλεγε να της βάζω τον πούτσο στη μουνάρα και κραυγές ηδονής άρχιζαν βγαίνουν και από τους δυο μας. Τελειώσαμε δεύτερη φορά και έφτασε η ώρα η Βάσω να γυρίσει στο σπίτι. Συνεχίζουμε την παράνομη σχέση μας και τα παράνομα σμιξίματα μας γίνονται ολοένα και πιο φλογερά.

(Copyright protected OW ref: 42512)