Υπηρέτρια σε Τρανσέξουαλ (Transexual)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήμουνα στα 25 μου όταν ένα επαγγελματικό ταξίδι με έστειλε στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ με κάποιο συνάδελφο πήγαμε λαδάδικα και αράξαμε για μπίρες σε μαγαζί απέναντι από το ξενοδοχείο.

Όση ώρα πίναμε έμπαιναν και έβγαιναν πολλά κορίτσια. Λέω του κολλητού ότι πάω να ψωνίσω. Βγαίνω στο δρόμο και λίγο παρακάτω να ‘σου δυο κοπελάρες δίμετρες. Κοντοστέκομαι μπροστά τους και αντιλαμβάνομαι ότι είναι τραβεστί. Πιάνω κουβέντα μαζί τους ώστε να διαλέξω την καλύτερη. Ήταν ευκαιρία να κάνω τη φαντασίωση μου πραγματικότητα.

Ανταλλάσουμε κάποια λογάκια αλλά όσο μιλάμε μου αρέσουν και οι δυο. Τότε τις κάνω την πρόταση να πάμε στο ξενοδοχείο και οι τρεις για όλο το βράδυ για τρελά… σάντουιτς. Μέχρι να φτάσουμε τις εκμυστηρεύομαι ότι μου αρέσει να κάνω το σκλαβάκι... Έχουμε μπει στο δωμάτιο και με ρωτάνε αν θέλω να παίξουμε το παιχνίδι του υπηρέτη.

Κάνω τον υπηρέτη για λίγο και ξαφνικά βλέπω στη τσάντα της μιας κοπέλας εσώρουχα και αξεσουάρ. Τις παρακαλάω και αρχίζουν να με ντύνουν. Μου έβαλαν γυναικεία εσώρουχα, κάλτσες, ζαρτιέρες, στρινγκάκι και ένα διάφανο ρομπάκι. Με έβαψαν σαν μια πρόστυχη του δρόμου και τότε άρχισε το μαρτύριο μου... Η μία με πίπωνε ενώ η άλλη με κάρφωνε από πίσω. Παρακαλούσα να σταματήσουν αλλά αυτές τίποτα.

Πέρασα ένα βράδυ αχαλίνωτου σεξ. Το πρωί και για τις επόμενες λίγες μέρες πονούσε ο κωλαράκος μου αλλά χαλάλι…

(Copyright protected OW ref: 42071)