Στην πισίνα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν οκτώ το βράδυ σε ένα δημοτικό κολυμβητήριο κάπου στην Αθήνα. Στα ανδρικά αποδυτήρια είχαν μείνει μόνο δυο. Ένας 19χρονος και ένας 37χρονος. Ο 37χρονος βλέποντας τον μικρό γούσταρε. Όσο έκανε ντους έχυσε μέσα από το μαγιό του. «Τι καυλάκι είναι αυτό!» σκέφτηκε. Είχε καρφώσει το βλέμμα του σε αυτόν αλλά διακριτικά.

Σε κάποια φάση ο μικρός έκλεισε το νερό και πήγε στην τουαλέτα. Μόνο στην σκέψη του μικρού να κρατά τον πούτσο του για να κατουρήσει, έχυσε πάλι. Όταν τελείωσε έκλεισε το νερό και την έστησε έξω από την τουαλέτα. Άκουσε το καζανάκι και απ’ ευθείας έβγαλε το μαγιό του. Μόλις άνοιξε η πόρτα όρμησε στον μικρό και τον ξαναέβαλε μέσα.

-    «Μικρούλη μου, τώρα θα σε σκίσω!»

-    «Τι; Ε παλιομαλάκα! Άφησε με! Βοή…»

-    ««Σσσς… Βγάλε το μαγιό σου και σκύψε».

Ο 19χρονος προσπάθησε να αντισταθεί αλλά ήταν μάταιο. Ο άλλος του έβγαλε το μαγιό και πιέζοντας του τη μέση τον έκανε να σκύψει, τουρλώνοντας έτσι τον κώλο του.

-    «Μη! Δεν είμαι… Ααααα!!!»

-    «Φάε την πούτσα μου και μη μιλάς».

Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παρόλο που προσπαθούσε.

-    «Μαλακισμένο! Θα σε χύσω στον κώλο παίζοντας την πούτσα σου».

Τότε τον γύρισε, τον κόλλησε στον τοίχο με την πλάτη και αφού τον φίλησε στο στόμα του έσωσε πάλι τον πούτσο στον κώλο του και άρχισε να του την παίζει. Σύντομα όμως βλέποντας ότι δεν του σηκώθηκε την άφησε.

-    «Εντάξει. Τότε μόνο θα σε χύσω».

Ο άλλος έκλεγε μέχρι που ένιωσε τα χύσια να τον κατακλύζουν…

-    «Ααα! Πάρ’ τα μωρό μου! Έτσι…»

Του έσκασε ένα γλωσσόφιλο και τον άφησε. Ντύθηκε και έφυγε. Ο άλλος αφού έκατσε πολύ ώρα κάτω από το ντους έκανε το ίδιο.

(Copyright protected OW ref: 41756)