Η πρώτη γνωριμία με τον Αμερικάνο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Δεχόμαστε ένα γράμμα από Αμερική από έναν τύπο που μας ζήταγε όταν θα κατέβει τον Αύγουστο, να γνωριστούμε, χωρίς φωτογραφία. Έτσι λοιπόν, τον Αύγουστο, την ημερομηνία που μας είπε, πήραμε τηλέφωνο, δώσαμε ραντεβού στον Άλιμο σε κάποιο μπαρ και φτιαχτήκαμε. Το μωράκι μου φόρεσε ένα σετάκι μαύρα εσώρουχα, ένα τρελό στρινγκ δαντέλα, έτοιμο για όλα. Είπαμε αν γουστάριζε πούτσο θα μου έκανε νόημα.

Έτσι λοιπόν, μόλις πήγαμε στο ραντεβού, αμέσως καταλάβαμε ποιος ήταν, έκανε μπαμ από μακριά. Συστηθήκαμε και κάτσαμε. Ένας τύπος ψηλός, ώριμος, στο αμερικάνικο στιλ. Παραγγείλαμε ούζα και μεζέ. Όσο αυτός πήγε να κάνει την παραγγελία, η καύλα μου λέει:

-    «Κάνε κουμάντο να γαμηθούμε. Τον γουστάρω πολύ».

Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Έτσι λοιπόν, αφού τα είπαμε, τα ήπιαμε και φτιαχτήκαμε ελαφρώς, του πρότεινα να πάμε βόλτα στην παραλία Αλίμου. Μπόλικα δέντρα και άνετο χώρο για πούτσο, άδειο από κόσμο εκείνη την ώρα. Έτσι λοιπόν, καθώς περπατάγαμε, φτάσαμε σε ένα σημείο της επιλογής μου. Το μωρό μου, μου τσίμπαγε το χέρι.

-    «Τώρα, τώρα είμαι έτοιμη να γαμηθώ…» μου λέει.

Οπότε λέω στον τύπο:

-    «Γουστάρεις να πιάσεις το μουνάκι του μωρού μου;

Άλλο που δεν ήθελε ο τύπος. Με μιας χώνει το χέρι του κάτω από το φουστανάκι της και χουφτώνει την μούνα της που ήταν μέσα στα υγρά. Μουρλάθηκε ο τύπος και μου λέει:

-    «Ρε φίλε, τι μουνί είναι αυτό που γαμάς; Σκέτη καύλα!»

-    «Γι’ αυτό την μοιράζομαι…» του λέω. «Να την χαίρονται πολλοί. Άλλωστε γιατί να γαμιέται κρυφά από μένα αφού το γουστάρω και το ξέρει;»

Έτσι λοιπόν, αφού απολαμβάνει μια το μουνάκι και μια την κωλάρα της στο τρίψιμο, πετάει έξω το καυλί του.. Ένα πουτσάκι όχι παραπάνω από 12-15 εκατοστά. «Γάματα!» λέω από μέσα μου. «Το μωρό δεν θα ευχαριστηθεί σήμερα». Μέσα σε αυτή τη φάση, εγώ έχω πετάξει έξω το καυλί μου και το παίζω. Έχει γίνει τούρμπο.

Έτσι, αφού έχει σκύψει στα τέσσερα η δικιά μου, της τον χώνει στο μουνάκι της. Αμέσως εγώ τον έβαλα στο στόμα της και χωρίς πλάκα ρε παιδιά, από εκεί που δεν το περιμέναμε, έγινε ένα πήδημα ατέλειωτο! Το μωρό μου να ουρλιάζει από καύλα και να χύνει συνέχεια. Εγώ έχυσα δυο φορές από το τσιμπούκι. Τα ρούφαγε όλα! Σταγόνα δεν άφηνε. Ο τύπος έχυσε κι αυτός δυο φορές μέσα στην μούνα της.

Σε κάποια φάση, που τον έβγαλε από το μουνάκι της, γονάτισα και έγλειφα το μουνί μαζί με τα χύσια. Τέλεια γεύση, δε συμφωνείτε; Έτσι, όσο ο τύπος έμεινε στην Ελλάδα για διακοπές, ξεσκιστήκαμε στο γαμήσι, στο σπίτι του. Κάθε χρόνο που ερχόταν, γινότανε το σώσε. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

(Copyright protected OW ref: 41296)