Εγώ και η αδελφή μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Γεια σας. Είμαι ο Κωστής και είμαι 43 ετών. Θα σας πω την σχέση που έχω με την αδελφή μου, εδώ και είκοσι χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν πριν από είκοσι χρόνια. Εκείνη ήταν ακόμη αρραβωνιασμένη και εγώ ότι είχα διακόψει μια σχέση μου. Ήταν καλοκαίρι και οι δικοί μας έλειπαν. Εγώ ήμουν σε μια φάση με ψιλοχάλια διάθεση. Ένα απόγευμα που με είδε έτσι, άρχισε να με ρωτάει γιατί είμαι θλιμμένος. Της εξήγησα και εκείνη άρχισε να με παρηγορεί.

Υπόψη, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου, 1.75, 60 κιλά (μετά από δυο γέννες), μέτριο στήθος και ωραίο κώλο. Τα καλοκαίρια όταν ήταν σπίτι συνήθιζε να φοράει κολλητά σορτς και μπλούζες χωρίς εσώρουχα, αν και τώρα κυκλοφορεί μόνο με τα εσώρουχα.

Όπως καθόταν δίπλα μου, με αγκάλιασε και άρχισε να προσπαθεί να μου φτιάξει το κέφι. Αρχίσαμε να αγκαλιαζόμαστε και όπως την αγκάλιασα, της χάιδεψα το στήθος. Εκείνη με κοιτάζει και μου χαρίζει ένα φιλί στα χείλη, το οποίο έγινε παθιασμένο γλωσσόφιλο. Σε χρόνο μηδέν, βρεθήκαμε ολόγυμνοι και να κάνουμε έρωτα. Τα βογκητά μας ακουγόντουσαν σε όλη την γειτονιά.

Συνεχίσαμε όλο το βράδυ, εξερευνώντας ο ένας το κορμί του άλλου. Φυσικά, πολύ λίγες φορές χρησιμοποιούμε προφυλακτικό. Κάθε φορά που κάναμε έρωτα, δενόμασταν όλο και πιο πολύ. Δεν μπορούσε να μας χωρίσει τίποτα, ακόμη και το γεγονός ότι παντρεύτηκε και απέκτησε δυο παιδιά.

Σε κάθε ευκαιρία κάνουμε έρωτα, ακόμη και στο αμάξι της. Μας εξιτάρει το γεγονός πως είμαστε σε δημόσιο χώρο. Μάλιστα, μου είπε πως εάν δεν ήταν το γεγονός να κάνει παιδιά, δεν θα παντρευόταν και θα είχε μια κανονική σχέση μαζί μου.

Ακόμη και τώρα, κάνουμε καθημερινά έρωτα μαζί. Δεν διστάζω να δηλώσω πως είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της.

(Copyright protected OW ref: 41536)