Όλα για ένα σπίτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είχαμε αποφασίσει με την γυναίκα μου να κάνουμε αίτηση στην εργατική κατοικία να πάρουμε σπίτι. Με αυτό το θέμα ασχολιόταν η Γιώτα. Έτρεχε για τις διαδικασίες στην εργατική. Με το πήγαινε - έλα γνώρισε καλά έναν υπάλληλο που την εξυπηρετούσε. Είχαν εξοικειωθεί τόσο πολύ γιατί πήγαινε συνέχεια. Οπότε μια μέρα πήγε με μια φίλη και το γιο μας, να δει τι γίνεται. Άφησε τους άλλους κάτω σ’ ένα καφέ και ανέβηκε.

Μόλις την είδε ο τύπος μουρλάθηκε. Ήταν το πουτανάκι μια καύλα. Της πρότεινε και καλά να πάνε σε κάποια αποθήκη να κοιτάξουν για τα χαρτιά. Με το που έκλεισε την πόρτα την πλακώνει στα φιλιά. Άλλο που δεν ήθελε το μωρό μου… άλλωστε το είχαμε συζητήσει το θέμα. Κατεβάζει το παντελόνι ο τύπος και με το που είδε πούτσα το Γιωτάκι, ξέχασε και φίλη και παιδί. Πλακώθηκε στην πίπα, όπως μου τα ‘λεγε το μωρό μου, έτσι στα όρθια.

Αφού του τον σήκωσε για τα καλά, στήνεται στα τέσσερα. Της τραβάει το στρινγκ στα πλάγια και της τον χώνει στη μούνα. Κανένα μισάωρο την γαμούσε εκεί χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Την έχυσε μέσα της.. Ίσα που πρόλαβε και έβαλε ένα χαρτομάντιλο να μην τρέχουν τα χύσια. Άλλωστε είχε περάσει η ώρα και κάτω περίμενε η φίλη της με το παιδί.

Σας λέω ότι το δάνειο βγήκε σε χρόνο μηδέν. Το προώθησε ο τύπος, βέβαια με το αζημίωτο, αφού την γαμούσε όποτε πήγαινε. Γύρισαν σπίτι. Μετά από κανένα μισάωρο σχόλασα και πήγα σπίτι. Μόλις την είδα κατάλαβα περίπου τι έγινε. Στείλαμε τα παιδιά στο δωμάτιο τους και πήγαμε στο σαλόνι να τα πούμε. Με το που άρχισε να τα λέει, η πούτσα έφτασε στον αφαλό. Ακόμη είχε το χαρτομάντιλο με τα χύσια στο μουνάκι της, μούσκεμα.

Πήρα φωτιά! Της τράβηξα το στρινγκ και άρχισα το γλειφομούνι. Είμαι φαν μάγκες στο άθλημα. Αφού τα ρούφηξα όλα, μαζί με τα δικά της, πλακωθήκαμε στο γαμήσι. Περάσαμε τέλεια εκείνο το απόγευμα. Παρόλο που έχουν περάσει τα χρόνια, είναι πενηντάρα τώρα, είναι μουνάρα. Εχτές το βράδυ με ξεπούτσιασε πάλι. Έχουμε σταματήσει τις παρτούζες αλλά αναπολώ τις περιπέτειες που ζήσαμε. Τώρα φοράω το στρινγκάκι της που φόραγε εχτές στο γαμήσι και είμαι καυλωμένος. Μόλις τελειώσω, μαντέψτε τι θα κάνω…

(Copyright protected OW ref: 41466)