Η πρώτη γνωριμία με τον Νιόνιο (Αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μέσα στα πολλά μηνύματα που ήρθαν ήταν και ενός ζευγαριού. Το συζητήσαμε με το πουτανάκι μου, την Γιώτα, και τους πήραμε τηλέφωνο. Βρήκαμε τον Νιόνιο (Διονύση) και κανονίσαμε να βρεθούμε να γνωριστούμε.

Αργά το απόγευμα να ‘σου και μας χτυπάει το κουδούνι. Περιμέναμε βέβαια και τους δυο αλλά ήρθε μόνος ένας τύπος, στην ηλικία μου, με μουστάκι, ωραίος, πανέξυπνος. Ήξερε να ελίσσεται και να αποφεύγει αυτά που ήθελε. Αφού μας διαβεβαίωσε ότι είναι παντρεμένος με την Μαρία αλλά ήρθε μόνος λόγω που δεν είχαν που να αφήσουν τα παιδιά, μιλήσαμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούσαν. Μας είπε ότι ήταν αρκετά χρόνια στον χώρο των ανταλλαγών.

Σε κάποια στιγμή με φώναξε η Γιώτα. Πήγα στην κουζίνα και μου λέει ότι γουστάρει να γαμηθούμε απόψε μαζί του.

-    «Ok!» της λέω. «Ετοίμασε κανένα ούζο και άσε με να κάνω παιχνίδι».

Δεν κουράστηκα και πολύ, εδώ που τα λέμε το πουτανάκι μου ήταν μουνάρα με τα όλα της. Εντωμεταξύ ο Νιόνιος έφερε κάτι φωτογραφίες από κάτι γαμήσια και παρτούζες που κάνανε με την Μαρία. Λίγο το ούζο, λίγο η κουβέντα, δεν άργησαν να πέσουν τα πρώτα γλωσσόφιλα γιατί η Γιώτα είχε κάτσει δίπλα του.

Αφού κωλοτριφτήκαμε και οι τρεις, πήγαμε στο κρεβάτι και γδυθήκαμε. Ο τύπος είχε ένα καυλάκι όχι παραπάνω από 12-15 εκατοστά. Μόλις είδε το καυλί μου μουρλάθηκε. Τέλος πάντων, άρχισε να κάνει γλειφομούνι στη Γιώτα κι εμένα να μου παίρνει πίπα η Γιώτα. Λίγο το μουστάκι, λίγο ότι έκανε καλό γλειφομούνι, φτάσαμε στο ζενίθ της καύλας. Άρχισε και φώναζε το μωρό μου.. Έχυνε σαν τρελό. Την έβαλα και έκατσε επάνω στην πούτσα του και εγώ άρχισα να γλείφω, μια την μουνάρα της, μια την πούτσα και τα χύσια που τρέχανε.

Είχα πάθει αμόκ. Παρόλο που είμαι αρσενικό εκατό της εκατό, γουστάρω και τα τρελά. Του έβγαζα την πούτσα από την μούνα και την έγλειφα σαν τρελός. Σε κάποια φάση, πάω από πίσω και καρφώνω με μιας το καυλί μου στο φανταστικό κωλαράκι του μωρού μου. Εκεί ήταν που μας άκουσε όλο το τετράγωνο. Ευτυχώς είχα πάει τα παιδιά στην πεθερά για να είμαστε άνετα εκείνο το βράδυ.

Ρε παιδιά, γαμιόμασταν μέχρι τα ξημερώματα. Σε όλες τις φάσεις. Με τον Νιόνιο κολλήσαμε για δυο χρόνια περίπου. Τελικά ήταν χωρισμένος αλλά έφερε μια μουνίτσα και παρτουζωθήκαμε. Είχαμε τα ίδια χόμπι, πηγαίναμε για ψάρεμα και ότι ώρα γυρίζαμε μπανάκι και γαμήσι ατέλειωτο μέχρι το πρωί. Πάντα η Γιώτα μας περίμενε πως και πως, άλλοτε γυμνή και άλλοτε με κανένα στρινγκ έτοιμη για πούτσα. Πάντα κάθε Σάββατο είχαμε τρίο.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου. Τα ξαναλέμε. Καλά γαμήσια μάγκες μου. Γαμάτε γιατί χανόμαστε! Άλλωστε είναι το μόνο που μας έμεινε…

(Copyright protected OW ref: 41465)