Νταλικέρης στην Εθνική Οδό (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Ήθελα να σας πω μια αληθινή ιστορία που μου συνέβη το περασμένο καλοκαίρι. Ταξίδευα από Αθήνα για Καλαμάτα νωρίς το πρωί. Πολύ πριν την σήραγγα του Αρτεμισίου βρήκα μπροστά μου μια νταλίκα φορτωμένη και πήγαινε αργά στο δρόμο. Προσπέρασα με χαμηλή ταχύτητα και από το ανοιχτό παράθυρο βλέπω τον νταλικέρη να μου χαμογελάει. Όμορφος μου φάνηκε και τον χαιρέτησα κι εγώ πονηρά.

Τότε άρχισε να μου αναβοσβήνει τα φώτα και να βγάζει δεξί φλας. Κατάλαβα ότι κάτι ήθελε και στο επόμενο πάρκινγκ σταμάτησα και κατέβηκα. Ήρθε κι αυτός, σταματάει, κατεβαίνει και μιλάμε. Ήτανε 45άρης, δυνατός άντρας, τριχωτός αφού ήταν γυμνός από την μέση και επάνω και φορούσε σορτσάκι. Παρατήρησα ότι το σορτσάκι του φούσκωνε και το κατάλαβε ότι τον κοιτούσα στο επίμαχο σημείο. Μου κλείνει το μάτι και πάω στο πλάι του φορτηγού για να μην φαινόμαστε. Κατεβάζει το σορτσάκι και βλέπω ένα παλούκι 19cm χοντρό τριχωτό με μεγάλα αρχίδια. Άρχισα να τα χαϊδεύω και τότε μου πιάνει το κεφάλι και λέει:

-    «Έλα, δικό σου είναι. Γλείψε το κοντάρι μου…»

Άρχισα να γλείφω κι αυτός χάιδευε το κωλαράκι μου. Βάζει σάλιο και νιώθω ένα χοντρό δάχτυλο να μπαίνει μέσα στην τρυπούλα μου. Μου έβαλε άλλα δυο δάχτυλα ενώ εγώ τον τσιμπούκωνα συνέχεια. Τότε σταματάει, βάζει καπότα, με στήνει στα τέσσερα στο φορτηγό και αρχίζει να μου σκίζει την τρυπούλα.

-    «Αααααααχχχ… Αααααααχχ…. Καύλαρε μου, σκίσε με!» του λέω εγώ.

Τότε μου τον χώνει όλον μέσα. Μετά από μερικά κουνήματα τον βγάζει και αρχίζει να με χύνει στο πρόσωπο και στο στόμα. Τον άδειασε τελείως, πλυθήκαμε και έφυγα. Τέλεια εμπειρία αυτή. Από τότε μιλάω στους νταλικέρηδες και έχω τα τυχερά μου.

(Copyright protected OW ref: 38074)