Το διπλό ξέσκισμα της Άννας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η Άννα ήταν η αδερφή μιας πρώην μου, που ένα καλοκαίρι της είχα ξεπαρθενιάσει το κωλαράκι. Από εκείνη την στιγμή περνούσε από το σπίτι μου που και που και της το ξανάνοιγα.

Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε πόσο πολύ το ήθελε και ότι είχε γίνει ναρκωτικό της οπότε είπα να της ετοιμάσω μια έκπληξη. Έχω σπίτι μου έναν δονητή λίγο πιο μικρό από το καυλί μου και είπα να της κάνω ένα διπλό.

Έρχεται κατά τις έξι το απόγευμα γεμάτη καύλα με ένα σούπερ μίνι και μπότες μέχρι το γόνατο. Πάει στον καναπέ και μου λέει:

-    «Σκίσε με σαν σκύλα σου!»

Μετά από τόσα γαμήσια η κωλοτρυπίδα της είχε πλέον ανοίξει αλλά αυτό δεν το περίμενε ποτέ. Της χώνω το καυλί μου μέσα και αρχίζω να την ξεσκίζω. Έτσι όπως συνέχιζα, αρχίζω να βάζω τα δάχτυλα μου σιγά - σιγά από το πλάι για να την ανοίξω όσο γίνεται περισσότερο, μαζί με μπόλικο λαδάκι. Μου λέει:

-    «Μα τι θες να κάνεις;»

Της λέω να μην ανησυχεί. Βγάζω το δονητή και τον χώνω στο υγρό μουνάκι της και την γαμάω ταυτόχρονα αλλά το καλό θα ερχόταν σε λίγο. Έτσι όπως είναι το καυλί μου μέσα στην κωλάρα της, αρχίζω να της χώνω σιγά - σιγά το δονητή. Αυτή αρχίζει να χτυπιέται αλλά μου λέει να μην σταματήσω και συνέχισα να την γαμάω έτσι μέχρι που την έχυσα.

Περιττό να πω ότι δεν μπορούσε να κάτσει πλέον στην καρέκλα από ότι μου είπε αλλά ήταν το καλύτερο ξεκώλιασμα που της είχαν κάνει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα άφωνος με το ταλέντο της. Πρώτη φορά έβλεπα κάτι τέτοιο.

(Copyright protected OW ref: 38070)