Διπλό άνοιγμα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το πρωί που ξύπνησα και έπειτα από ένα ζεστό μπάνιο, είχα την έκπληξη να με επισκεφτούν ο γκόμενος μου με τον φίλο του στο απρόοπτο. Με πέτυχαν λοιπόν με την πετσέτα δεμένη στη μέση και το αγοράκι μου, έτσι τον λέω άσχετα ότι είναι 52 χρονών, εγώ τον κάνω να νιώθει σα παιδί μ’ αυτά που του κάνω, δεν άργησε να ανάψει.

-    «Είναι ξυρισμένο και καθαρό το κωλαράκι σου;»

-    «Πάνω στην ώρα που θα το περιποιόμουν μωρό μου».

-    «Νίκο τσέκαρε ένα αγοράκι ωραίο που έχω εγώ!»

Ο φίλος του παρόλο που δεν είναι γκέι άρχιζε να μου πειράζει την τρυπούλα και η σκέψη ότι μπορεί να με πάρει ένας στρέιτ με άναβε πάρα πολύ.

-    «Άντε λοιπόν να κάνεις τα δικά σου και έλα εδώ μετά να σε χαλαρώσουμε λίγο».

Ντύθηκα λοιπόν με ένα καυλωτικό στενό μπλουζάκι και ένα λευκό βαμβακερό στρινγκ και αφού έκανα και ένα αναζωογονητικό ξύρισμα πήγα να υποδεχτώ τους φίλους μου. Ο Νίκος καύλωσε πάρα πολύ με το σώμα μου που ήταν άτριχο και καθαρό και αφού με έστησαν στα τέσσερα άρχιζαν να μου γλείφουν την τρυπούλα. Δεν άργησαν τα καυλιά τους να μπουν στο στόμα μου και με έπνιγαν και οι δυο τρελά καυλωμένοι.

-    «Νίκο σ’ αρέσει η πίπα μου;»

-    «Είσαι τέλειος μωράκι! Γύρνα τώρα να δω το κωλαράκι σου…»

Γύρισα προσφέροντας στους γαμιάδες μου απλόχερα την τρυπούλα μου. Μπήκε μέσα πρώτος ο γκομενάκος μου και άνοιξε το δρόμο για το φιλαράκι του που τον έκανα να χύσει σε δευτερόλεπτα με το που μπήκε μέσα μου, αδειάζοντας τα ζουμιά του που έτρεχαν μετά απ’ την κωλάρα μου. Ήμουν τόσο καυλωμένος που τους ζήτησα να μπουν μέσα και οι δυο αφού άνετα μπορούσα πια να τους πάρω.

Ήταν τρομερό το καυλί που μου έριξαν τόσο δυνατά που έτρεμα από καύλα μετά για ώρες. Τους ευχαρίστησα με τον καλύτερο τρόπο προστάζοντας τους να αδειάσουν τα πάντα στο στόμα μου. Είναι φοβερό το τι μπορείς να κάνεις πριν χύσεις. Αυτοί που ξέρουν καταλαβαίνουν τι λέω. Ήταν το πιο τέλειο γαμήσι.

(Copyright protected OW ref: 36185)