Τα πήρα και τα έδωσα όλα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι bi και ορισμένες φορές γουστάρω να πηγαίνω με άντρες και να τα κάνω όλα και να εκπληρώνω την πιο ακραία φαντασίωση μου. Μια από αυτές που έχω είναι να πάρω πίπα από έναν μεγάλο και καυλωμένο πούτσο μόλις έχει κατουρήσει και να έχει ακόμα πάνω του λίγα από τα κάτουρα και να έχει η πούτσα τη γεύση τους αλλά καμιά φορά να πίνω και λίγα αν είναι η πούτσα καθαρή και έχει κατουρήσει ο άλλος πριν και έχουν αρχίσει να βγαίνουν τελείως άσπρα.

Το ίδιο κάνω και με τις γκόμενες που γουστάρουν να τα πίνουν όλα και τις βάζω στο ντους και τις κατουράω στο στόμα και στην μούρη και τρελαίνομαι να τις βλέπω να τα πίνουν όλα. Γουστάρω να κάθονται πάνω μου, να τις γαμάω από τον κώλο και να κατουράνε πάνω στην κοιλιά μου. Αυτό ήθελα να κάνω και με έναν άντρα και έτσι άρχισα να σκέφτομαι πως θα κάνω αυτόν που πήγαινα μαζί του να πραγματοποιήσουμε την φαντασίωση μου.

Πήγα λοιπόν σπίτι του ένα βράδυ, αφού είχα πλυθεί καλά παντού και είχα πιει πολύ νερό και είχα κατουρήσει αρκετές φορές πριν. Με το που μπήκα σπίτι του γδύθηκα και άρχισα να του παίρνω πίπα στα όρθια. Μου αρέσει πολύ να το βάζω στο στόμα μου ή να κάνει το ίδιο και μετά να φιλιόμαστε. Έτσι και τώρα αλλά του ζήτησα να πάει να κατουρήσει και να μου τον δώσει πάλι στο στόμα χωρίς να τον πλύνει μετά.

Μπήκε μέσα και μόλις άκουσα ότι κατούραγε άνοιξα την πόρτα και τον είδα να κατουράει καθιστός. Γονάτισα μπροστά του και του έπιασα την πούτσα αλλά του κόπηκαν και σταμάτησε. Κάποια βέβαια έπεσαν πάνω στο στήθος μου και τα πήρα με τα δάχτυλα μου και τα έβαλα στο στόμα μου (ευτυχώς ήταν άσπρα και γούσταρα πολύ). Καύλωσε πολύ και άρχισε να μου δίνει πουτσοσκάμπιλα στη μούρη και στα χείλη μου. Του ζήτησα να συνεχίσει και μου είπε να μπω στην ντουζιέρα και να γονατίσω και έτσι έκανα.

Άρχισε να με κατουράει στη μούρη και όσα έμπαιναν στο στόμα μου τα κατάπινα ενώ μόλις τελείωσε άρχισε να μου γλείφει το πρόσωπο και να με φιλάει. Αφού καύλωσε μου ζήτησε να τον κατουρήσω κι εγώ πριν τον γαμήσω. Μπήκε μαζί μου στην ντουζιέρα, γονάτισε και άνοιξε το στόμα του. Άρχισα να τον κατουράω και προς μεγάλη μου έκπληξη τον πήρε βαθιά στο στόμα του και άρχισε να τα πίνει όλα το πουτανάκι.

Τον έπαιζε και έτσι τον έβγαλα έξω και άρχισα να του τον τρίβω στη μούρη και στα χείλια.
Βογκούσε σαν την τρελή και έτσι όπως το έπαιζε τον σήκωσα και άρχισα να του τον παίζω πάνω στη γλώσσα μου μέχρι να μου την χύσει και να τα κατεβάσω όλα. Ο πούστης έχυσε τρελή ποσότητα αλλά του τα ρούφηξα όλα.

Έτσι όπως ήμουν χυμένος και κατουρημένος, τον τράβηξα μέχρι το δωμάτιο και άρχισα να του κάνω τρελό γλειφοκώλι. Μπήκα μέσα στην κωλάρα του και τον πήρα σαν να ήθελα να τον ανοίξω στα δυο. Δεν άντεξα πολύ γιατί μου τσιμπούσε και μου πόναγε τις ρώγες μου και αφού βγήκα από την κωλάρα του και πέταξα την καπότα, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να του τα δίνω παντού… στη μούρη, στόμα και στα βυζιά του.

Είχα πραγματοποιήσει ακόμα μια φαντασίωση μου.

(Copyright protected OW ref: 36186)