Δυο ζευγάρια γεμάτα καύλες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Γιάννης και την γυναίκα μου την λένε Ελένη. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία. Τον Αύγουστο είπαμε να πάμε διακοπές σε ένα νησί των Κυκλάδων με ένα φιλικό ζευγάρι, τον Νίκο και την Ρένα. Τον Νίκο τον γνωρίζω από μικρό παιδί καθώς και την Ρένα, μια πανέμορφη γυναίκα με μεγάλα βυζιά και πεταχτό κωλαράκι, σκέτη κόλαση, όπως και η γυναίκα μου είναι αρκετά εμφανίσιμη.

Φτάσαμε στο νησί, τακτοποιηθήκαμε σε διπλανά δωμάτια και είπαμε να πάμε στη θάλασσα για μπάνιο σε ένα κοντινό μπιτς μπαρ, όταν ξαφνικά βλέπω την Ρένα με ένα κόκκινο στρινγκ να τονίζει την κωλάρα της. Βγαίνοντας από τι θάλασσα βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό και ήταν σε κοινή θέα τα υπέροχα βυζιά της και παροτρύνει και την Ελένη να κάνει το ίδιο όπως και ο Νίκος της λέει να μην ντρέπεται γιατί είμαστε σε διακοπές αλλά η γυναίκα δεν ήθελε. Την άλλη μέρα το πρωί το συζητήσαμε και μου είπε ότι δεν ντράπηκε αλλά ένιωσε περίεργα και της λέω:

-    «Άσε το πάνω μέρος του μαγιό στο δωμάτιο για να τους αποδείξεις ότι δεν ντρέπεσαι».

Έτσι και έγινε και μόλις φτάσαμε στη θάλασσα και ήμασταν έτοιμοι να βουτήξουμε, ξαφνικά βγάζει το μπλουζάκι και μένουν παγωτό ο Νίκος και η Ρένα γιατί δεν το περιμένανε. Κάποια στιγμή που ήμασταν μόνοι με τον Νίκο μου λέει αν έχει σκεφτεί να αλλάξουμε γυναίκες στο κρεβάτι και του λέω:

-    «Καλή ιδέα αλλά η Ελένη δεν θα δεχτεί…»

-    «Άστο επάνω μου…» απάντησε.

Πήγαμε πρώτοι και μπήκαμε σε λάθος δωμάτια. Μετά από λίγο έρχεται η Ρένα και μπαίνει στο μπάνιο και με βλέπει γυμνό και λέει έκπληκτη:

-    «Τι έγινε; Σε λάθος δωμάτιο μπήκα;»

-    «Όχι. Έλα μέσα. Θα περάσουμε καλά…» της λέω.

Μπαίνει και με παίρνει ένα απίστευτο τσιμπούκι. Της γλείφω το ξυρισμένο μουνάκι της και χώνω τον πούτσο μου μέσα κι αυτή να φωνάζει:

-    «Ξέσκισε με την πουτάνα!»

Την έχυσα στο πρόσωπο. Το βράδυ και ενώ το συζητήσαμε πως περάσαμε όλοι, είπαμε να κάνουμε μια απίστευτη παρτούζα να γαμάμε και οι δυο μαζί ξεχωριστά κάθε γυναίκα. Όπως και έγινε. Την Ρένα τι γαμούσαμε ταυτόχρονα από το μουνί και τον κώλο αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Το τι έγινε όλη την εβδομάδα θα σας το πω στην συνέχεια.

(Copyright protected OW ref: 35609)