Πρώτη φορά από κώλο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με την «Β» έχουμε χωρίσει αλλά όσο καιρό υπήρξαμε μαζί το σεξ ήταν θεϊκό. Είναι η πιο καυλιάρα γυναίκα που έχω γνωρίσει. Η ιστορία είναι αληθινή και αφορά την πρώτη φορά που την πήδηξα από τον κώλο.

Είχαμε βγει για ποτάκια. Είχαμε πιει σχετικά πολύ και όταν φύγαμε πήγαμε κατευθείαν σπίτι μου. Δεν πρόλαβα να κλείσω την πόρτα και πέφτει στα πόδια μου και ξεκινάει την τέλεια πίπα. Πάντα έκανε καλές πίπες. Στην αρχή τον έγλειφε σε όλο το μήκος και μετά τον έχωνε όλον μέσα στο στόμα. Τον έβγαζε, τον έφτυνε και τον κατάπινε πάλι λαίμαργα.

Κάποιες φορές μου ζήταγε να τον φτύνω εγώ και τον ρούφαγε ακόμα πιο λαίμαργα. Με είχε καυλώσει αφάνταστα. Την αρπάζω και την πετάω στον καναπέ. Την γδύνω στα γρήγορα και αρχίζω να χώνω τα δάχτυλα στη μουνάρα της. Ούρλιαζε από την καύλα, μέχρι που έχωσα τέσσερα δάχτυλα και την γάμαγα γρήγορα. Δεν άργησε να χύσει και να φωνάζει:

-    «Χύνω καύλα μου! Χύνω!»

Την άφησα να ηρεμήσει λίγο και της έδωσα πάλι τον πούτσο μου στο στόμα. Ήξερα ότι την καυλώνει. Πήγαμε στο κρεβάτι, την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να της σκίζω το μουνάκι βρίζοντας την:

-    «Θα σε ξεσκίζω καριόλα! Θα στο σκίσω το μουνάκι σου!»

Ήταν τέτοια η καύλα που είχαμε χαθεί. Όσο της γάμαγα το μουνάκι σάλιωσα τα δάχτυλα μου και έπαιζα με την κωλοτρυπίδα της.  Τον βγάζω και τον ακουμπάω πίσω της. Αντέδρασε και μου λέει:

-    «Όχι! Θα πονέσω…»

Την κρατάω σφιχτά λέγοντας της:

-    «Αν πονέσεις θα σταματήσω».

Ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στην τρύπα της και το έχωνα λίγο μέσα της. Πονάει και μου λέει να σταματήσω. Δεν υπήρχε περίπτωση όμως. Συνεχίζω να την κρατάω σφιχτά και τον χώνω σιγά - σιγά όλον μέσα στην κωλάρα της. Φώναζε ότι δεν αντέχει και να σταματήσω όμως ήταν τέτοια η καύλα. Ήθελα να την ξεσκίσω. Αρχίζω να μπαινοβγαίνω αργά και καταλαβαίνω ότι χαλάρωσε. Ανεβάζω το ρυθμό και έκπληκτος την ακούω να λέει:

-    «Έτσι μωρό μου… Ξέσκισε μου την κωλάρα!!»

Της αρέσει και συνεχίζω πιο δυνατά. Την πηδάω και της δίνω σκαμπίλια στα κωλομάγουλα. Έχω φτάσει στα όρια μου. Την γυρνάω και της λέω:

-    «Θέλω να τα πιείς μωρό μου!»

Ανοίγει το στόμα της, βγάζει έξω τη γλώσσα της και σαν πουτάνα μου λέει:

-    «Δώστα μου όλα γαμιά μου. Όλα τα θέλω!»

Εκτοξεύονται τα χύσια μου και της γεμίζουν το στόμα. Τα μαζεύει και τα καταπίνει! Ήταν τέλειο. Μετά τσιγαράκι και χαλάρωμα!

(Copyright protected OW ref: 35396)