Με τον Νίκο από το φροντιστήριο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας μια μέρα δέχεται μια πρόσκληση από έναν συμμαθητή του για να την βρουν οι δυο τους και φυσικά δέχτηκε με προθυμία.

Η ιστορία:

Γεια σας. Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που είναι πέρα για πέρα αληθινή και έγινε πριν δυόμισι χρόνια, όταν έδινα πανελλήνιες.

Ο Νίκος είναι ένα παιδί σκέτη καύλα, αδύνατος ξανθός με δυο υπέροχα piercing, ένα στο αυτή και ένα στο φρύδι. Όλα ξεκίνησαν μια μέρα σε ένα διάλειμμα του φροντιστηρίου. Αυτός βγήκε να κάνει ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι. Μόλις βγήκα κι εγώ μου προσφέρει ένα τσιγάρο. Εγώ τότε δεν κάπνιζα. Μετά από πιέσεις πήρα ένα και αρχίσαμε την συζήτηση και μου πρότεινε να πάω μια μέρα σπίτι του να δούμε καμιά ταινία καθώς θα έλειπαν οι γονείς του. Και έτσι συμφώνησα και το κανονίσαμε για το Σάββατο.

Η μέρα ήρθε. Απόγευμα και βρέχει.. έφτασα σπίτι του και μόλις μου άνοιξε μπαίνω σπίτι του και τον βλέπω ημίγυμνο. Μόλις με βλέπει έρχεται και μου εκμυστηρεύεται πως θέλει να φασωθούμε και μου δίνει ένα υπέροχο γλωσσόφιλο. Εγώ σαστισμένος και μην μπορώντας να κάνω κάτι, κάθισα και το απόλαυσα.

-    «Θέλω να με ξεσκίσεις!» μου είπε ο Νίκος.

-    «Έγινε!» είπα πρόθυμος εγώ.

Και έτσι έγινε. Ξεντυθήκαμε και οι δυο και πήγαμε στο δωμάτιο του. Ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα και ενώ κόντευα να χύσω του λέω να γυρίσει να τον γαμήσω από πίσω. Σιγά - σιγά μπαίνω μέσα του. Αυτός ούρλιαζε από την ηδονή κι εγώ τον γαμούσα όλο και πιο γρήγορα. Τελικά έχυσα μέσα του και αφού πήγαμε για ένα ντουζάκι, μου πήρε μια ακόμα πίπα στην μπανιέρα.

Τα γλωσσόφιλα συνεχίστηκαν και αφού ήταν πρόθυμος τον γάμησα για ακόμα μια φορά και ενώ τον γαμούσα έχυσε κι αυτός και τον έβαλα να γλείψει τα ίδια του τα χύσια. Αφού μου πήρε μια πίπα ακόμη ντυθήκαμε και έφυγα. Το ίδιο σκηνικό έγινε άλλες δυο φορές καθότι ο Νίκος έφυγε σε άλλη πόλη και χαθήκαμε.

(Copyright protected OW ref: 46727)