Ξέσκισμα στο σινεμά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ένα πρωινό, μετά από μια αναβολή ενός επαγγελματικού ραντεβού, είπα να δω μια ερωτική ταινία και εάν τύχαινε καμιά καλή φάση, να έδινα καμιά πίπα. Πήγα στο σινεμά στην Ομόνοια κάθισα αλλά δεν είδα κάτι αξιόλογο. Ανέβηκα στο πατάρι και εκεί ακούμπησα στον τοίχο και καύλωνα με την ταινία.

Σε λίγο έρχεται κάποιος δίπλα μου και με αγγίζει τυχαία. Χαϊδεύω το καυλί μου πάνω από το παντελόνι και το πετάω έξω. Ήταν πολύ ντροπαλός. Μου τον έπιανε λίγο και έφευγε πιο πέρα. Ξαναγύριζε και μόλις τον τράβαγα πάνω μου, έφευγε. Έρχεται και ένας γέρος, μου πιάνει τον πούτσο μου και σκύβει μπροστά μου και τον κατάπινε όλον. Έρχεται και κάποιος πενηντάρης και γονατίζει κι αυτός μπροστά μου και άρχισαν να τον παίρνουν εναλλάξ στο στόμα.

Απίστευτη καύλα. Σηκώνω την μπλούζα μου και φωνάζω τον δειλό να μου γλείψει τις ρώγες μου. Πέταγα στα ουράνια. Οι άλλοι φιλιόντουσταν και με ρούφαγαν. Ήρθα στο αποκορύφωμα και τους έχυσα στην μάπα. Χαλάρωσα και κάθισα σε ένα κάθισμα και φώναξα τον γέρο δίπλα μου.

Άρχισε να μου καθαρίζει το καυλί από τα χύσια και σε λίγο ξανακαύλωσα τρελά. Με ρούφαγε άγρια και ούρλιαζα από καύλα. Εκεί πήρα το ρίσκο. Του είπα να σηκωθεί, τον έστησα σε μια καρέκλα και μπήκα άγρια μέσα του. Φώναζε και μου έλεγε:

-    Γάμα Αφέντη την Κλαίρη σου.

Σε λίγο ήρθε κι ένας άλλος και του έδωσε το καυλί του στο στόμα και μου είπε να μην χύσω τον γέρο αλλά αυτόν. Μόλις κόντευα να τελειώσω, βγήκα από τον γέρο, έβγαλα την καπότα, γονάτισε μπροστά μου και τον έχυσα στο στόμα. Τα κατάπιε όλα. M’ αρέσει πολύ να γαμάω κωλαράκια και να δίνω πίπες στο σινεμά αυτό.

(Copyright protected OW ref: 35123)