Με την αδελφή του κολλητού μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν δυόμισι χρόνια, με την Ελένη, αδερφή του κολλητού μου το Σταύρου.

Μια μέρα εκεί που καθόμασταν στο σπίτι του κολλητού μου του Σταύρου (μόλις είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε παρέα τότε και δεν ήξερα πολλά για αυτόν) έρχεται η αδερφή του, μια κοπέλα 1.75, καστανή, με ένα θείο κορμί. Αφού συστηθήκαμε κάθισε μαζί μας και γνωριστήκαμε καλύτερα.

Μετά από δυο μέρες την συναντάω τυχαία στο δρόμο και της προτείνω να πάμε για καφέ. Αυτή, αν και έκανε την δύσκολη, στο τέλος δεν αρνήθηκε. Βγήκαμε για τον περιβόητο καφέ και εκεί της εκμυστηρεύτηκα ότι την γουστάρω και πως θέλω να τα φασωθούμε άγρια. Αυτή ξαφνιασμένη σηκώνεται και φεύγει.

Μετά από δυο μέρες με καλεί σπίτι της, αφού λείπουν όλοι οι δικοί της, τάχα για να μιλήσουμε. Φτάνω εγώ σπίτι της και αφού μπαίνω μέσα, μου λέει πως κι αυτή θέλει να φασωθούμε αλλά δεν ήξερε πως να μου το πει. Ξεκινάω εγώ δίνοντας της ένα γλωσσόφιλο και δεν άργησε να γίνει παιχνίδι. Φασωθήκαμε για κανένα μισάωρο και αφού είχα καυλώσει, της λέω:

-    «Αγάπη μου θες να μου πάρεις μια πίπα;»

Αυτή χωρίς να μιλήσει, μου κατέβασε το μποξεράκι και ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα. Δεν πρόλαβα να χύσω και μου λέει:

-    «Θέλω να μπεις μέσα μου και να νιώσω το καυλί σου μέσα μου…»

Έτσι και έγινε. Αφού μου έδωσε ένα προφυλακτικό και της έγλειψα το μουνάκι της, μπήκα μέσα της και την γαμούσα επί ένα δίωρο. Το κάναμε πέντε φορές από μπροστά και μια από πίσω (στάση 69). Μετά φασωθήκαμε πάλι για κανένα μισάωρο και τελειώσαμε με ένα γλυκό φιλί αποχαιρετισμού.

Ευτυχώς δεν σταμάτησε εκεί… το σκηνικό παίχτηκε δυο φορές ακόμη, αφού τα είχαμε για έναν μήνα.

(Copyright protected OW ref: 34739)