Με τον Νίκο από το φροντιστήριο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα.  Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη με έναν συμμαθητή μου στο φροντιστήριο για την Τρίτη Λυκείου πριν δυο χρόνια.

Εγώ τότε ήμουν στα δεκαοκτώ, αδύνατος και είχα σχέση με μια κοπέλα, την Ελένη. Ο Νίκος ήταν στα δεκαοκτώ κι αυτός, ένα παιδί αδύνατο, ξανθούλικο, με ένα θεσπέσιο piercing στο αφτί κι ένα στο φρύδι. Ήταν αυτό που λέμε καύλα, αλλά δεν είχε κοπέλα.

Γενικώς δεν κάναμε πολύ παρέα γιατί εγώ δεν τον ήξερα καλά, καθώς πήγαινε σε άλλο σχολείο. Η αφορμή που μας έφερε κοντά ήταν ένα περιστατικό που έγινε στο φροντιστήριο.  

Μια μέρα ο Νίκος βγήκε να κάνει ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι του φροντιστηρίου και μου πρόσφερε ένα. Εγώ δεν κάπνιζα τότε, αλλά μετά από πίεση πήρα ένα. Από εκεί και πέρα πιάσαμε συζήτηση και γνωριστήκαμε καλύτερα. Εντωμεταξύ, κάτι ψυλλιαζόμουνα πως αυτός με γουστάρει (τότε ήμουν αδύνατος 1.80).

Μια μέρα λοιπόν, εκεί που καθόμασταν, μου το ξεφουρνίζει πως θέλει να φασωθούμε. Τι να κάνω κι εγώ λέω ας δοκιμάσω μια φορά, δεν είναι κακό. Μετά από μέρες με προσκαλεί στο σπίτι του να καθίσουμε, ενώ θα λείπουν οι δικοί του.

Φτάνω εγώ σπίτι του και αφού μπήκα, κλείνει την πόρτα και μου δίνει ένα ρουφηχτό φιλί. Εγώ μην μπορώντας να κάνω κάτι, ανταποκρίθηκα δίνοντας του ένα γλωσσόφιλο. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε το παιχνίδι. Φασωθήκαμε για ώρα και μετά από κανένα μισάωρο του λέω:

-    «Ήρθε η ώρα να στηθείς…»

Ξεκίνησε με μια πίπα και μετά γύρισε από πίσω. Μου έδωσε ένα προφυλακτικό (εγώ δεν το φόρεσα) και μπήκα μέσα του. Αυτός φώναζε όλο καύλα:

-    «Μη σταματάς, θέλω να χύσεις μέσα μου…»

-    «Παρ’ τα μωρή καυλιάρα!»

Έχυσα μέσα του και αφού πήγαμε να κάνουμε ένα μπανάκι, φασωθήκαμε στην μπανιέρα. Μετά από το χαλαρωτικό μπανάκι που κάναμε, μου πήρε μια ακόμη πίπα και αφού έχυσα μέσα στο στόμα του, του έδωσα ένα γλωσσόφιλο και έφυγα, καθώς σε μισή ώρα θα γυρνούσαν οι γονείς του.

Αυτό το σκηνικό επαναλήφθηκε άλλες δυο φορές μέχρι που ο Νίκος έφυγε φοιτητής σε άλλη πόλη.

(Copyright protected OW ref: 34738)