Περσινές Απόκριες (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια. Με λένε Γιώργο και είμαι 21 χρονών. Πέρσι τις Απόκριες αποφασίσαμε με την παρέα μου να ντυθούμε και να βγούμε έξω. Ντύθηκα νοσοκόμα τελικά, με καλσόν, μίνι φούστα, ξανθά μαλλιά, στρινγκάκι πάνω απ’ το καλσόν και μπότες.

Βγήκαμε λοιπόν έξω. Πίναμε, χορεύαμε, γελούσαμε και είπα ότι ήταν καλά. Κάποια στιγμή πήγα να πάρω τσιγάρα μόνος. Καθώς περπατούσα, είδα δυο άτομα μπροστά μου να μιλάνε. Πέρασα μπροστά τους και άκουσα να λένε:

-    «Πω πω! Τι γαμιόλα είναι αυτή;»

Μετά κατάλαβα ότι με ακολουθούσαν. Φοβήθηκα και άρχισα να τρέχω. Μπήκα σε μια πολυκατοικία να κρυφτώ. Ξαφνικά άκουσα να μπαίνουν μέσα. Με είχαν δει και με έπιασαν. Τους είπα ότι είμαι αγόρι αλλά η απάντηση ήταν η εξής:

-    «Εμείς θα σε κάνουμε πουτάνα».

Πέταξαν έξω τα καυλιά τους τα καυλωμένα και μου είπαν να κάτσω στα γόνατα. Αρνήθηκα αλλά έφαγα χαστούκι. Έκατσα στα γόνατα και είχα μπροστά μου δυο πούτσες. Μου είπαν να της πιάσω με τα χέρια μου. Ήταν η πρώτη φορά που έπιανα πούτσα ξένου και μάλιστα δυο!

Τις έπιασα και άρχισα να τις παίζω αδέξια κι αυτοί καύλωσαν άσχημα και μου ζήτησαν να κάνω πίπα! Έβαλα πρώτα την μια την πούτσα, την πίπωσα καλά - καλά και μετά την άλλη. Μετά ο ένας πήγε από πίσω μου, μου σήκωσε τη φούστα, παραμέρισε το στρινγκάκι και με πήδηξε στον κώλο. Πονούσα αλλά μου άρεσε πολύ ενώ μου έριχναν και σφαλιάρες στον κώλο.

Άλλαζαν θέσεις συνεχώς για να χορτάσουν και οι δυο την παρθένα κωλάρα μου. Αργότερα καβάλησα τον έναν κι ο άλλος ήρθε από πίσω και με έπαιρναν και οι δυο μαζί στον κώλο. Με ξέσκισαν και τους παρακαλούσα να χύσουν, ώσπου σηκώθηκαν, μαλακίστηκαν στο στόμα μου και άρχισε το χύσιμο. Έχυναν ασταμάτητα παχύ άφθονο σπέρμα στο στόμα μου και από καύλα το κατάπια όλο. Τους καθάρισα και έφυγαν.

Πήγα στους φίλους μου μετά και συνέχισα το ξενύχτι ενώ στο στόμα μου είχα ακόμη τη γεύση του σπέρματος τους.

(Copyright protected OW ref: 33417)