Με το παλιό απωθημένο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία αυτή έγινε πριν από λίγους μήνες. Είχα βγει έξω με κάτι φίλους και μείναμε ως αργά. Οι άλλοι είχαν φύγει αλλά εγώ έμεινα στο μπαρ να πιω ακόμα ένα δυο ποτάκια. Ξαφνικά βλέπω ότι λίγο πιο κάτω καθόταν μόνο του το απωθημένο που είχα από το γυμνάσιο. Ένα γαλανομάτικο με γυμνασμένο σώμα και ένα φούσκωμα κόλαση, και το όνομα αυτού Νίκος.

Σκέφτηκα να πάω να χαιρετήσω αλλά όταν πήγα εκεί φάνηκε στεναχωρημένος. Όταν τον ρώτησα μου είπε ότι τον είχε παρατήσει η δικιά του και ήταν πολύ πικραμένος. Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ, αφού ήπια με αρκετά ποτάκια είπαμε να φύγουμε. Αυτός όμως ήταν τύφλα και τότε άρπαξα την ευκαιρία και του είπα να τον φιλοξενήσω εγώ.

Όταν φτάσαμε στο διαμέρισμα μου, αυτός έπεσε ξερός στον καναπέ κι εγώ πήγα να κάνω ένα μικρό μπάνιο. Έρχομαι και τον βρίσκω μισοκοιμισμένο. Τότε αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα. Του κατέβασα το παντελόνι και το μποξεράκι και βλέπω μπροστά μου έναν πούτσο 20 πόντους πεσμένο, άρχισα αμέσως να τον τσιμπουκώνω άγρια. Αυτός το κατάλαβε κι άρχισε να συνέρχεται. Εγώ φοβήθηκα γιατί πάντα ήταν κατά των γκέι αλλά αυτός γυρίζει και μου λέει:

-    «Πούστη, αφού θες πούτσο θα φας καλά απόψε!»

-    «Κάνε με πουτάνα σου!» του λέω εγώ.

Και επί δέκα λεπτά έγλειφα το παλούκι του που είχε διπλασιαστεί τώρα. Σε κάποια φάση μου λέει:

-    «Στήσου στα τέσσερα μωρή πούστρα να σε γαμήσω!»

Εγώ υπάκουσα και αφού έπεσα στα τέσσερα, αυτός άρχισε να με γαμάει και επί τριάντα λεπτά ο πούτσος του μου έσκιζε τον κώλο μέχρι τη στιγμή που φώναξε «Χύνω!» και τα άδειασε όλα μέσα μου. Τότε εγώ γύρισα και του καθάρισα τον πούτσο με την γλώσσα και μετά πέσαμε και οι δυο ξεροί για ύπνο.

Από τότε κρατάμε επαφή αλλά δεν γίνεται τίποτα μεταξύ μας. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

(Copyright protected OW ref: 34356)