Η Φιλόλογος μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σε όλους! Λέγομαι Αντώνης και είμαι 23 χρονών. Είμαι 1.75, μελαχρινός, με γυμνασμένο σώμα και ζω σε μια επαρχιακή πολύ που δεν θέλω να κατονομάσω για ευνόητους λόγους.

Η ιστορία που θα σας αφηγηθώ, συνέβη πριν έξι χρόνια όταν ήμουν Δευτέρα Λυκείου όταν ξεκίνησα φροντιστήριο έκθεση, και μάλιστα ιδιαίτερο, μετά από παρότρυνση των γονιών μου. Έτσι λοιπόν έφτασε ο Σεπτέμβρης και πήγα για το πρώτο μάθημα. Με το που βλέπω τι Ρία, το όνομα της Φιλόλογου (όχι το πραγματικό) έπαθα πλάκα! Ήταν περίπου 1.60, στρουμπουλή, 37 περίπου χρονών, ξανθιά με φοβερές βυζάρες και μια κωλάρα κόλαση. Όποτε είχαμε μάθημα η 20άποντη ψωλή μου γινόταν κάγκελο και με δυσκολία συγκεντρωνόμουν. Ωστόσο, ποτέ δεν έδωσα οποιοδήποτε δικαίωμα, επειδή η Ρία ήταν παντρεμένη και με δυο κόρες.

Όλα όμως άλλαξαν τον Φλεβάρη όταν έγγραφα ένα διαγώνισμα. Συνήθως μας άφηνε μόνους μας να γράφουμε μάθημα στο φροντιστήριο και ήμασταν αρκετά άτομα. Όμως εκείνη τη φορά, επειδή εγώ είχα νωρίτερα κάτι δουλειές, πήγα και έγραψα μόνος μου. Έτσι όπως έγραφα, ξαφνικά ξύπνησε το θηρίο. Είδα κάτι φωτογραφίες της και καύλωσα αμέσως. Κατέβασα το παντελόνι μου, κάθισα στην καρέκλα της και άρχισα να τον παίζω. Είχα τρελαθεί τόσο με τη μαλακία που τραβούσα, που ούτε άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Ξαφνικά ανοίγω τα μάτια και βλέπω το αντικείμενο των φαντασιώσεων μου μπροστά μου. Μόλις την είδα έπαθα σοκ, καθώς άρχισε τις φωνές:

-    «Κωλόπαιδο, τι κάνεις εκεί; Θα σε ξεφτιλίσω! Θα μιλήσω στους γονείς σου!»

Εκεί εγώ τρελάθηκα αλλά η ψωλή δεν έπεφτε. Η πουτάνα όμως, μόλις είδε την μεγάλη μου πούτσα, γυάλισε το μάτι της. Ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Μετά από μισό λεπτό πίπας έχυσα τεράστιες ποσότητες σπέρματος στο στόμα της κι η πουτάνα τα κατάπιε. Τότε την πιάνω απ’ τα μαλλιά, την έγδυσα και την άφησα με το άσπρο στρινγκάκι της. Το τι πούτσο έφαγε εκείνη την ημέρα δεν περιγράφεται. Της έκανα το μουνί τούνελ.

Δυστυχώς όμως αυτό το γαμήσι δεν ξανάγινε καθώς ήθελε να σταματήσουμε τα μαθήματα. Εγώ πάντως ακόμα και σήμερα, όποτε τι σκέφτομαι χύνω ασταμάτητα!

(Copyright protected OW ref: 32698)