Η αρχή όλων (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Θα σας μιλήσω για μια ιστορία 13 χρόνια πριν (πως περνάνε τα χρόνια ε;).

Στο γυμνάσιο ήμασταν μια μεγάλη παρέα που κάθε βράδυ περνούσαμε καλά, βγαίνοντας, πίνοντας κλπ. Φυσικά ήμασταν όλοι παρθένοι και ψαχνόμασταν γενικώς. Είχαμε τον Μιχάλη στην παρέα, που ένιωθε αδερφή από πολύ μικρός και μας είχε πάρει όλους, μα όλους. Τεράστιο πουστάκι, που μας καύλωνε όλους και γούσταρε πάντα τα σενάρια..

Μια μέρα που είχαμε απεργία πήγαμε με τους δυο σπίτι μου για να κάτσουμε. Ενώ βλέπαμε τηλεόραση οι άλλοι δυο, ο Σταύρος και ο Γιάννης, πήγαν στην τουαλέτα. Εγώ δεν έδωσα σημασία καθόλου. Μετά από τριάντα λεπτά περίπου με έφαγε η περιέργεια. Πήγα προς τα εκεί και άκουσα βογκητά. Σε λίγο μπήκα και είδα τον Σταύρο να παίρνει πίπα στον Γιάννη. Τους λέω:

-    «Τι κάνετε εδώ;»

Και με παίρνει ο Σταύρος στο στόμα του κατευθείαν. Τέλεια πίπα! Μετά φεύγει ο Γιάννης και μένουμε με τον Σταύρο μόνοι. Λογικά το είχαν συνεννοηθεί για να μπω κι εγώ στο παιχνίδι τους που λογικά τραβούσε καιρό. Μου προτείνει να τον γαμήσω αλλά υπό μια προϋπόθεση. Να μου το βάλει κι αυτός λίγο.

Τον πηδάω για κανένα πεντάλεπτο και μου λέει ότι είναι η σειρά του να με γαμήσει. Με ανοίγει καλά και μου χώνει ένα χοντρό πούτσο 17 cm. Έπαθα πλάκα! Ήταν πραγματικά η πιο "περίεργα" όμορφη στιγμή της ζωής μου. Ευτυχώς που ήταν για λίγο αλλιώς θα έχυνα από παντού.

Από τότε αρχίσαμε να τον παίρνουμε πολύ συχνά μαζί αλλά και ο καθένας χωριστά, με τον Γιάννη, για περίπου τρία χρόνια. Αλλά ποτέ δεν με ξαναγάμησε. Εγώ όμως το είχα συνέχεια στο μυαλό και ήθελα πολύ να συμβεί. Με τρέλαινε πολύ η σκέψη να με γαμάει και να του παίρνω πίπα, που δεν του είχα πάρει ποτέ.

Κάποια μέρα, μέσα σε χωράφια όπου πήγαμε να τον γαμήσω, γυρνάει και μου λέει ότι θέλει να με γαμήσει και αφού κάνω τον δύσκολο, για λίγο τελικά δέχομαι. Σκύβω όπως μου βγήκε από μέσα μου και τον έφαγα κανονικά.

Αυτό ήταν! Με ξέσκισε και τρελάθηκα. Ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου. Γαμιόμασταν και γλείφαμε ο ένας τον άλλον κάθε βράδυ όπου και όποτε μπορούσαμε χωρίς να μας νοιάζει τίποτα. Πολύ δυνατός γαμιάς και ζηλεύω ακόμα την κοπέλα που έχει γι’ αυτό που της δίνει βαθιά μέσα της. Τόσα χρόνια μετά, πάντα σκέφτομαι πως θα ήταν να ήμασταν ζευγάρι τα δυο μας..!

(Copyright protected OW ref: 32959)