Καθηγητές και φίλοι (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Εδώ και μερικά χρόνια έχω σχέση με τον καθηγητή μου. Καθαρά σεξουαλική και χωρίς αναστολές αφού του δίνομαι ολοκληρωτικά σε όλες του τις ορέξεις.

Τώρα τελευταία κάναμε και παρτούζα αφού βάλαμε άλλους δυο φίλους στο κόλπο. Ομολογώ ότι περνάω πολύ ωραία με τους πενηντάρηδες φίλους μου όσες φορές οργανώνουμε κάτι τέτοιο. Η τελευταία εμπειρία μου ήταν πολύ διασκεδαστική. Όταν γαμιέμαι m αρέσει να φοράω γυναικείο βρακάκι.

Έτσι λοιπόν φρεσκοξυρισμένος είχα ντυθεί πολύ όμορφα με το βρακάκι μου ένα λευκό φανελάκι και καλτσάκια καθόμουν ανάμεσα στους γαμιάδες μου που με γύρναγαν σαν τσιγάρο και με γαμούσαν δυο - δυο κάθε φορά. Επίσης κάναμε ένα πειραματάκι με την τρυπούλα μου. Της βάλαμε λίγη γλυκερίνη και άνοιξε σαν τριαντάφυλλο. Το συνιστώ όταν κάποιος έχει να χειριστεί τόσο πολύ πούτσο.

Είχα ερεθιστεί τόσο πολύ που μπορούσα να τους παίρνω δυο μαζί στον κώλο μου κι άλλους δυο στο στόμα μου. Ήταν τέλειο γαμήσι. Με έχυσαν και οι τέσσερις στη σειρά στην τρυπούλα μου που έκαιγε κανονικά και έφτυνε χύσια. Ήταν τέλειο. Βέβαια δεν με άφησαν έτσι.. σειρά είχε και το στόμα μου. Με έβαλαν κάτω και είχα από πάνω μου τέσσερα φουσκωτά καυλιά που με έχυναν ένα - ένα γιατί μ’ αρέσει πολύ το τελείωμα και δεν αφήνω ούτε σταγόνα.

Κοιμηθήκαμε και όταν ξυπνήσαμε το πρωί είχα την τύχη να ξυπνήσω στο κρεβάτι με τον καθηγήταρο μου και το φίλο του τον Δημήτρη. Τα πιο μεγάλα παπάρια της παρέας. Ήμουν πάρα πολύ υγρός και τους ζήτησα να μπουν και οι δυο μέσα κατευθείαν. Τους δέχτηκα πολύ εύκολα αφού το βράδυ με είχα ξεσκίσει.

Με γάμησαν πολύ δυνατά για πέντε λεπτά συνεχόμενα και η τρύπα μου ούρλιαξε. Ξεφόρτωσαν και οι δυο στο λαρύγγι μου και ευχαριστώντας τους, πήγα σπίτι μου.

(Copyright protected OW ref: 31679)