Αναστολές (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία μου αρχίζει από πολύ παλιά όταν διατηρούσα σχέση με τον σαραντάρη φίλο μου. Είμαστε μαζί καιρό έχουμε οργανώσει επίσης διάφορα ωραία καθώς έχω την τύχη να έχουμε στην παρέα μας δυο στρέιτ άνδρες που τους αρέσει το κωλαράκι μου.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, κάνουμε σούπερ παρτούζες. Η τελευταία μου περιπέτεια ήταν πολύ φοβερή αφού μετά από μια βραδιά με πολύ ποτό καταλήξαμε οι τέσσερις μας στο σπίτι του ενός. Καθισμένος ανάμεσα σε τόσα κορμιά δεν άργησα να πειράζω και να καυλώνω τους πάντες.

Έτσι λοιπόν η νύχτα δεν άργησε να πάρει μπρος… Το χέρι μου γλίστρησε ξαφνικά στο καυλί του φίλου μου και χαμογελώντας κατάπινα το κρέας αχόρταγα κοιτάζοντας δίπλα τον άλλο. Διάφορα χέρια από πίσω πείραζαν την τρυπούλα μου μπαίνοντας μέσα δυο, τρία, τέσσερα…

Σε δευτερόλεπτα είχε μπει μέσα ο πρώτος και ένα καυλί δεύτερο βίαζε το στόμα μου. Τι καύλα! Αφού λοιπόν με γυρνούσαν εναλλάξ πίπα - κώλο, ο ένας στον άλλο, ζήτησα να αρχίσουν να μπαίνουν μέσα μου δυο - δυο. Είχα ανοίξει σαν πηγάδι και ζήταγα σαν τρελός καυλί.

Ήταν σαν σκηνή από τσόντα. Δυο στρέιτ άνδρες είχαν μπει ταυτόχρονα στον κώλο μου κι άλλα δυο καυλιά από το στόμα μου. Έτρεμα τόσο από καύλα που έχυσα πάνω μου. Στο τέλος ένας κύκλος από πούτσες ήταν από πάνω μου και με έχυναν στο στόμα μου ένας - ένας και τους ήπια φυσικά μέχρι σταγόνας όλους.

Ήταν η πιο φοβερή παρτούζα. Το πρωί που ξύπνησα ήμουν ακόμα σ’ αυτό το σπίτι με το φίλο μου και τον έναν στρέιτ. Κάναμε τα ίδια, οι τρεις μας αυτή τη φορά. Ο κώλος μου ήταν τόσο ανοιχτός από το βράδυ που τους δέχτηκα και τους δυο ταυτόχρονα με πολύ άνεση.

Άδειασαν και οι δυο το ζεστό σπέρμα τους στο διψασμένο στοματάκι μου και είπαμε καλημέρα με καφέ με άρωμα πούτσας.

(Copyright protected OW ref: 31634)