Γαμήσι στη Θεσσαλονίκη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail είναι το: 

Γεια σας παιδιά. Λέγομαι Ντίνος. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη αρχές Ιουλίου το καλοκαίρι. Για ευνόητους λόγους θα αλλάξω τα ονόματα της ιστορίας.

Πριν δυο χρόνια γνώρισα την κοπελιά που θα αναφερθώ. Την λένε Γιάννα και είναι μαθήτρια στο Λύκειο. Κοντούλα με μερικά κιλά παραπάνω αλλά με βυζάρες μεγάλες και στρογγυλές με ροζ ρώγες, πουτανιάρικο βλέμμα, τσιμπουκόχειλα και σφιχτό κωλαράκι.

Κρατούσαμε επαφή ώσπου ήρθε Θεσσαλονίκη και την πήδηξα σε ένα ξενοδοχείο. Ουσιαστικά την ξεπαρθένιασα. Όπως καταλαβαίνετε το γαμήσι ήταν μέτριο. Έκανα να την δω ένα χρόνο. Όλο αυτό το διάστημα μιλούσαμε. Ώσπου ξαναέρχεται και μου λέει να πάμε για καφέ με δυο φίλες της και να φέρω κι εγώ δυο φίλους.

Αρπάζω την ευκαιρία και πάω με δυο φιλαράκια καταμεσήμερο Ιουλίου. Με το που την είδα έπαθα πλάκα. Το πουτανάκι είχε αδυνατήσει και η προστυχιά της σε κάθε κίνηση ήταν φανερή. Και αφού τα φιλαράκια πλεύρισαν ο καθένας από μια φίλη τα βρήκαν και πήγαν μια βόλτα στα εμπορικά μετά τον καφέ.

Εγώ το έπιασα το καυλάκι και πήγαμε μόνοι μας μια βόλτα όμως το καριολάκι είχε διαφορετικά σχέδια. Ενώ είχαμε φτάσει έξω από τις τουαλέτες μου λέει η Τζένη ξέρεις γουστάρω να γαμηθώ σήμερα. Αμέσως την τραβάω μέσα στην τουαλέτα και κλείδωσα την πόρτα. Η καριολίτσα μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε μου παίζει τον πούτσο. Αφού τον έκανε σίδερο μου λέει:

-    «Μου έλειψε η χοντρή σου πούτσα.

(Ο πούτσος μου είναι χοντρός και 18 εκατοστά).  Αφού με καρακαύλωσε άρχισε μια πίπα που έμεινα. Η γαμιόλα το ρούφαγε όλο και με κοιτούσε στα μάτια. Μην αντέχοντας πολύ, την έχυσα στο στόμα και τα κατάπιε όλα μου τα χύσια. Αμέσως την έστησα στον τοίχο.

-    «Θέλω να μου ξεσκίσεις το κωλαράκι!», μου λέει.

Αμέσως το βάζω όλο μέσα στην κωλότρυπα της που ούρλιαζε. Δεν με ένοιαζε αν μας ακούσουν… είχα τέτοια καύλα που συνέχιζα να την ξεκωλιάζω και να της δίνω σφαλιάρες στα κωλομάγουλα ενώ της χούφτωνα και τις βυζάρες μέχρι που μου ήρθε να ξαναχύσω. Τον βγάζω από την κωλάρα της και τραβάω ένα ξεγυρισμένο χύσιμο στην μάπα της και τις βυζάρες και μετά μου τον καθάρισε όλο.

Όταν έφευγε μου είπε μην χαθούμε και μου έκλεισε το μάτι. Και όντως δεν χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε Χαλκιδική αλλά αυτό σε επόμενη ιστορία. Καληνύχτα. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

(Copyright protected OW ref: 31552)