Το τσιμπούκι της ξαδέρφης (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Αυτή η ιστορία είναι αληθινή. Εγώ έχω μια ξαδέρφη ίσα με μένα, δεκαεννιά χρονών. Κάπνιζε αλλά οι γονείς της δεν το ήξεραν και κάθε φορά που έμπαινα έκρυβε το τσιγάρο λες κι εγώ είμαι ηλίθιος. Μια φάση δεν προλαβαίνει και την πιάνω επ’ αυτοφώρω. Το θέμα είναι ότι είχα τρομερές καύλες εκείνο το μεσημέρι. Πάω λοιπόν και της λέω:

-    «Καπνίζεις;»

Εκείνη φοβισμένη απαντάει:

-    «Ναι, αλλά μην το πεις στους γονείς μου…»

Την κοιτάω που ήταν φοβισμένοι και της λέω:

-    «Κι εγώ τι θα κερδίσω;»

Με κοιτάζει και μου λέει:

-    «Τι θες;»

Ξεκουμπώνω το τζιν και της λέω:

-    «Τι λες να δείξεις πόσο αγαπάς τον ξάδερφο σου;»

Με κοιτάζει και μου λέει:

-    «Έλα, κόψε της μαλακίες!»

-    «Δεν αστειεύομαι καθόλου!», της είπα.

Και τότε χλόμιασε και πλησίασε. Η ξαδέρφη μου απεχθανόταν τα τσιμπούκια. Τελικά πείθεται και μου ρουφάει αδέξια τον πούτσο μου. Φλέβες πετάχτηκαν από τον πούτσο μου. Έμοιαζε να το σιχαίνεται πραγματικά αλλά όσο το σιχαινόταν τόσο καύλωνα. Είχα φουλ και πουτσότριχες. Έγλειφε και ρούφαγε και σε κάποια στιγμή της έπιανα το κεφάλι. Τραβιόταν αλλά εγώ την κράταγα. Έφτασε η ώρα να χύσω και της λέω:

-    «Χύνω! Μην τυχόν και φτύσεις τίποτα!»

Με κοίταξε με απέχθεια. Το σπέρμα μου την έπνιξε. Άρχισε να βήχει αλλά είχα να χύσω λίγο ακόμη και έτσι συνέχισα στο στόμα της όταν ξανασήκωσε το πρόσωπο της. Όταν τελείωσα της είπα να ντυθεί αλλά ήθελα να την γαμήσω. Τρέχει στο μπαλκόνι και ξερνάει. Είχε αηδιάσει από το σπέρμα.

(Copyright protected OW ref: 31475)