Η πρώτη μου φορά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Είμαι ο Αντρέας και είμαι 24 ετών. Θα σας πω πως ήταν η πρώτη μου φορά που πήγα με άνδρα.

Ήμουν στα είκοσι μου τότε και ήμουν στο σπίτι του φίλου μου. Καθόμασταν στον υπολογιστή όπου βλέπαμε τσόντες και δίπλα από το παράθυρο του βίντεο είχε διαφήμιση gay και όταν τους είδα καύλωσα. Εγώ απλά δεν είπα τίποτα, παρόλο που είχα κατακαυλώσει.

Μετά από λίγο ο φίλος μου έβγαλε τον πούτσο του και τον έπαιζε. Εγώ μπορώ να σας πω πως ακόμα θυμάμαι τι καύλα με πήρε εκείνη την στιγμή. Δεν είχα ξανά νιώσει ποτέ στην ζωή μου. Αυτός έβλεπε την τσόντα και τον έπαιζε αργά αργά ενώ εγώ είχα παλαβώσει εκεί να κοιτάω τον καυλωμένο πούτσο του. Σε κάποια φάση με πρόσεξε και με ρώτησε αν τον γουστάρω. Δεν απάντησα απλά εκεί και κοιτούσα μέχρι που μου είπε:

-    «Έλα, πάρε μου πίπα».

Εγώ τον κοίταξα στα μάτια και μου είπε:

-    «Έλα πάρ' τον…»

Μου έπιασε το χέρι και το έβαλε στον πούτσο του. Άρχισα να τον χαϊδεύω και σιγά σιγά άρχισα να του τον παίζω πιο γρήγορα. Αυτός το απολάμβανε και μου είπε να τον πάρω στο στόμα μου. Άρχισα σιγά σιγά να σκύβω μέχρι που τον είχα μπροστά στα μάτια μου. Τον έβλεπα και ένιωθα τόσο ωραία. Άνοιξα το στόμα μου και τον έβαλα μέσα βαθιά μέχρι που πνίγηκα κι αυτός γέλασε και μου είπε:

-    «Ηρέμισε, δεν θα πάω πουθενά. Είναι όλος δικός σου».

Εγώ άρχισα πάλι αργά  αργά να τον γλείφω να του πιπιλάω το πουτσοκέφαλο και μετά να του γλείφω τα αρχίδια. Όσο τον είχα στο στόμα μου καύλωνα ολοένα και περισσότερο. Ένιωθα πως θα εκραγώ, ζεσταινόμουν. Έβγαλα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω ενώ του έπαιρνα πίπα.

-    «Τόσο πολύ γουστάρεις;» μου λέει.

-    «Ναι!» του απαντάω.

-    «Έλα να σε κάνω να χύσεις…» μου λέει.

Έκατσα στα τέσσερα στο κρεβάτι του. Ήρθε από πίσω μου και μου χάιδεψε την κωλοτρυπίδα μου με το πουτσοκέφαλο του. Ένιωθα την έκρηξη να φτάνει και μου ξέφυγε ένα:

-    «Γάμησε με τον πούστη!»

Άρχισα να νιώθω να με ανοίγει. Με πόνεσε λίγο στην αρχή αλλά πολύ λίγο. Μετά από λίγο, εγώ έχυσα μόνο που ακουμπούσα τον πούτσο μου κι αυτός με την σειρά του τον έβγαλε απ’ τον κώλο μου τον έχωσε στο στόμα μου και τα κατάπια όλα. Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω ζήσει. Αν σας άρεσε θα σας γράψω και τις συνέχειες γιατί δεν με γάμησε μόνο μια φορά.

(Copyright protected OW ref: 31034)