Ο γαμιάς πατέρας (3ο μέρος) (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το βράδυ πριν πάω στην Αθήνα ο μπαμπάς μου το έκανε να μείνει αξέχαστο. Ήρθε στο σπίτι με τον Κώστα, τον Μάκη τους φίλους του για να μας ξεπατώσουν. Μπαίνει μέσα και μου λέει:

-    «Το βράδυ του αποχωρισμού μας θα σου μείνει αξέχαστο!»

Ανοίγει την πόρτα και μπαίνουν μέσα οι γαμιάδες μας και πετάνε έξω τα καυλιά τους.

-    «Σου αρέσει καύλα μου η έκπληξη;»

-    «Γαμάτη είναι αυτή πατέρα! Τώρα δεις πούτσα που θα φάμε!»

Σκύβουμε και τους παίρνουμε πίπα εναλλάξ. Μετά στηθήκαμε και μας γάμαγαν μια ο ένας και μια ο άλλος. Μετά τον έβαλα εγώ στον πάτο του πατέρα μου και οι άλλοι έβαλαν και οι δυο στον κώλο μου τα καυλί τους. Αφού κάναμε αλλαξοκωλιές για κανένα εικοσάλεπτο έχυσαν και οι δυο στο στόμα μου.

Μετά συνεχίσαμε με τον πατέρα μου μέχρι που έχυσε ο ένας στην τρύπα του άλλου. Αφού τελειώσαμε, έφυγαν κι εμείς ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε τις βαλίτσες για την Αθήνα. Ο πατέρας μου έβαλε πρώτα απ’ όλα το κλύσμα και την σφήνα λέγοντας μου να την βάζω κάθε βράδυ στον κώλο μου ώστε να είμαι ξεχειλωμένη πούστρα για να με γαμάει με άνεση.

Μετά, αφού βάλαμε τα άλλα απαραίτητα, κοιμηθήκαμε. Το πρωί ετοιμάστηκα, έκανα και ένα κλύσμα - κανείς δεν ξέρει τι θα παιχτεί μέσα στο τρένο που θα πήγαινα στην Αθήνα. Το πρωί έφυγα για το σταθμό αφού χαιρέτησα τον πατέρα μου.

Στον δρόμο χάζευα τα τοπία μέχρι την Θεσσαλονίκη που κάθισε δίπλα μου ο Μάρκος. Αρχίσαμε να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Μου είπε ότι έμενε στην Αθήνα με τον Φώτη που σπούδαζαν αρχιτεκτονική. Μετά από κανένα δίωρο του την έπεσα. Αυτός ανταποκρίθηκε θετικά και μου είπε άμα ήθελα να με σκίσει στο τρένο.

Πήγαμε στις τουαλέτες του τρένου όπου γαμηθήκαμε σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή. Χουφτωνόμαστε και μου έδωσε το τηλέφωνο του ώστε να επαναλάβουμε το γαμήσι. Όταν έφτασα Αθήνα με περίμενε ο θείος μου, 40 ετών 1.80 ύψος, σκέτη καύλα. Το βράδυ πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και του περιέγραψα το σκηνικό του τρένου και καυλώσαμε άγρια.

Αφού ξεσκίσαμε τις σούφρες μας με την σφήνα εγώ και με το δονητή εκείνος, τελειώσαμε και είπαμε καληνύχτα μέσα στην καύλα. Μην έχοντας πούτσο εγώ ξεσκιζόμουν μόνος μου  μέχρι που πήρα τηλέφωνο τον Μάρκο…

Προηγούμενη ιστορία

(Copyright protected OW ref: 31341)