Η κοπέλα του κολλητού μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Γρηγόρης και θα ήθελα να σας διηγηθώ μια φαντασίωση που έζησα το περασμένο καλοκαίρι με την κοπέλα του κολλητού μου, την Νάντια, μια μελαχρινή 27 χρονών, με μεσαίου μεγέθους στήθια, ιδιαίτερα στητά και λείο κωλαράκι και σαρκώδη χείλια.

Είμαι τριάντα χρονών, 1.95, με ιδιαίτερα προικισμένα προσόντα (18εκ. πούτσα). Πρόκειται να παντρευτώ μια ψηλή ξανθιά μουνάρα, με τέλειες αναλογίες, μεγάλο στήθος, ξυρισμένο μουνί και πεταχτό κωλαράκι, την Έλενα. Κάθε φορά που πάμε για μπάνιο όλα τα βλέμματα είναι πάνω της κι αυτό με ερεθίζει ιδιαίτερα.

Ένα μεσημέρι είχαμε πάει για μπάνιο τα δυο ζευγάρια σε μια παραλία πολυσύχναστη. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σας πω ότι λατρεύω το πρωκτικό σεξ. Η Έλενα ζήτησε από τον κολλητό μου να της αλείψει το λάδι κι εγώ πήρα την Νάντια για να κολυμπήσουμε.

Σε κάποια φάση απομακρυνθήκαμε από την ακτή και βρεθήκαμε πίσω από κάτι βράχια. Καθώς παίζαμε στο νερό παρατήρησα ότι το μαγιό της διαφάνιζε και διαγράφονταν οι ρώγες της. Η πούτσα μου έγινε τεράστια. Χωρίς να το πολυσκεφτώ αρπάζω την Νάντια από την μέση και της τρίβω τον πούτσο μου στον κώλο της.

Εκείνη ξαφνιάστηκε. Αρχικά πήγε να φύγει αλλά της ψιθύρισα στο αφτί ότι θα ζήσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία από πίσω (ο κολλητός μου είχε πει ότι ο κώλος της Νάντιας εξακολουθούσε να είναι παρθένος). Η Νάντια φάνηκε να τα έχει χαμένα.

Χωρίς να χάσω ευκαιρία βγαίνουμε στα ρηχά και σε όρθια σχεδόν στάση αρχίζω να της γαμάω το μουνί ασταμάτητα για τρία - τέσσερα λεπτά ενώ παράλληλα δυο δάχτυλα προετοίμαζαν τον κώλο της. Η Νάντια έχυνε συνεχώς στα βουβά και λίγο πριν χύσω βάζω τον πούτσο μου στον κώλο της ο οποίος είχε ήδη ανοίξει αρκετά και έχυσα σε δυο λεπτά.

Μετά από αυτό που είπε ότι τρελαίνεται για πρωκτικό σεξ και ότι ο κολλητός μου δεν γούσταρε να την πηδάει από πίσω. Όπως καταλαβαίνετε δημιουργήσαμε μια πρωκτική σχέση. Μέχρι σήμερα βρισκόμαστε τρεις - τέσσερις φορές το μηνά και την γαμάω ξερά από πίσω χωρίς φιλιά, αγκαλιές, τσιμπούκια κτλ.

(Copyright protected OW ref: 30605)