Η πρώτη μου φορά με καθηγήτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας παιδιά. Είμαι ο Κώστας και θέλω να σας πω για την πρώτη μου φορά που ήτανε η πιο συναρπαστική εμπειρία της ζωής μου.

Όλα ξεκίνησαν μια μέρα στο σχολείο όταν ξαφνικά ζήτησα από τον καθηγητή μου να πάω τουαλέτα. στην διαδρομή για την τουαλέτα συνάντησα μια καθηγήτρια μουνάρα. Με ρώτησε:

-    «Πού πας παιδί μου;»

-    «Τουαλέτα κυρία…»,  της είπα.

Μόλις μπήκα στην τουαλέτα και είχα ήδη κατεβάσει το παντελόνι μου άκουσα ένα θόρυβο. Σιγά - σιγά κατάλαβα ότι στην διπλανή τουαλέτα ήταν η καυλιάρα καθηγήτρια. Της άνοιξα την πόρτα και για ένα λεπτό όλα πάγωσαν.

Στη συνέχεια μόλις είδε την πούτσα μου από έξω άρχισε να μου την παίζει κι εγώ κατευθείαν έχυσα κι αυτή έσκυψε και ήπιε τα ζεστά και υπέροχα υγρά μου. Άρχισα να χαϊδεύω τα υπέροχα τεράστια βυζιά της που ακόμα ήταν κάτω από το πουκάμισο της.

Αφού τα πετάξαμε όλα έξω άρχισα να γαμάω το υγρό και φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της. Στη συνέχεια όταν ένιωσα την ανάγκη να χύσω για δεύτερη φορά. Τραβήχτηκα προς τα πίσω, έπαιξα λίγο την τεράστια ψωλή μου και την έχυσα στο στήθος.

Περιττό να σας πω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα τσιμπουκάκια που μου έχουν κάνει μέχρι στιγμής στηνζωή μου και δυστυχώς όλα αυτά τα υπέροχα λεπτά που περάσαμε μαζί τελείωσαν με το χτύπημα του κουδουνιού. Αυτή ήτανε η πιο συναρπαστική εμπειρία που έζησα.

(Copyright protected OW ref: 45825)