Η ξανθιά γειτόνισσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι δεκαοκτώ χρονών και το καλοκαίρι μένουμε στην Λεπτοκαρυά. Εκεί έχουμε πολλούς γείτονες μιας και είναι πολυκατοικία. Έχουμε και μια γειτόνισσα η οποία έχει τέσσερα παιδιά και ο άντρας της δεν έρχεται πολύ συχνά, μιας και δουλεύει στην Αθήνα.

Στην πολυκατοικία είμαστε από την πίσω μεριά και έχει τρία διαμερίσματα. Το πρώτο όμως δεν πουλήθηκε και είμαστε μόνο εμείς κι αυτή. Την έχω ακούσει πολλές φορές να φέρνει γκόμενους και να γαμιέται και πολλές φορές πήγα στην απέναντι μπαλκονόπορτα να πάρω μάτι και αμέτρητες φορές την έχω παίξει για πάρτι της.

Αυτή είναι ξανθιά 45 χρονών. Μια φορά που ανέβαινα τα σκαλιά ήταν κι αυτή και ανέβαινε. Εγώ κοιτούσα όλο τον κώλο της. Με ρωτάει:

-    «Σου αρέσει ο κώλος μου;»

-    «Πολύ!», της λέω.

-    «Έλα σπίτι μου…», μου είπε αυτή.

Ανέβηκα και πέσαμε στο κρεβάτι. Την φιλούσα παντού μέχρι που έφτασα στο μουνί της. Το έγλειφα αρκετή ώρα και μετά τα βυζιά της μετά μου πήρε μια τέλεια πίπα και την έχυσα στο στόμα. Μετά έβαλα τον πούτσο μου στα τέλεια βυζιά της. Ήταν τέλεια. Μετά της έβγαλα το κιλοτάκι της και της τον έβαλα στα βυζιά της. Αυτή τσίριζε και μου έλεγε:

-    «Τι μου κάνεις πουτσαρά μου; Πως με γαμάς έτσι!!!»

Εγώ συνέχισα δυνατά να την γαμάω μέχρι που έχυσα. Στο τέλος ξαναέβαλα τον πούτσο μου τα βυζιά της γιατί ήταν τέλεια. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που τελείωσε το καλοκαίρι.

(Copyright protected OW ref: 30604)