Τα παλαμάρια στο Ζάππειο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Αυτό το καλοκαίρι αποφάσισα να πάω στο Ζάππειο να βρω κανένα καλό καυλί. Μετά από ένα τεταρτάκι περίπου εκεί που είχα απογοητευτεί, σκάει μύτη ένας κοντός (τον πέρναγα ένα κεφάλι) γύρω στα 45. Εγώ δεν γούσταρα και συνέχεια τον απέφευγα.

Αυτό έγινε για περίπου τέσσερις φορές ώσπου κάποια στιγμή εκεί που ήμουν σε κάτι θάμνους και αγνάντευα, σκάει δίπλα μου ο κοντός αλλά αυτή τη φορά νιώθω ένα σκούντημα στον αγκώνα μου. Κοιτάζω κάτω και τι να δω; Ένας πούτσαρος γύρω στους 22 Πόντους καρακατακαυλωμένος. Τον πιάνω και τρελαίνομαι. Του κάνω νόημα να κουμπωθεί και να πάμε κάπου πιο ήσυχα.

Φτάνουμε σε ένα παρτέρι και αρχίζω να του κάνω ένα βαθύ τσιμπούκι που δάκρυσα. Δεν τον χόρταινα, Ήθελα να με σκίσει. Στήνω το κωλαράκι μου το ξυρισμένο και φοράει καπότα. Κάνει να μπει και δεν έμπαινε με τίποτα. Τρελάθηκα στον πόνο. Είχαν έρθει και κάτι ματάκηδες και μας κοιτάζανε από μακριά αλλά με τέτοιο κατάρτι εγώ δεν ήθελα τίποτα άλλο.

Με τα πολλά κατάφερε να μπει μέσα μου και άρχιζε να με σκίζει να με βρίζει στο αφτί και να μου βαράει μπατσάκια στα κωλομέρια και πάνω στην καύλα ξερνάει τα ποτάμια του σπέρματος του..

Ντυνόμαστε και χωριζόμαστε. Εγώ όμως ήθελα κι άλλο πούτσο. Μετά από κανένα μισαωράκι κόβω έναν ψηλό γυμνασμένο καμακωνόμαστε και πλησιαζόμαστε. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό και τον πιάνω ρωτώντας τον παράλληλα αν έχει μεγάλη ψωλή. Αυτός μου απαντάει:

-    «Μην ανησυχείς…»

Και αρχίζει να με τραβάει προς κάτι απόμερους θάμνους. Κάθεται σε ένα παγκάκι και πετάει έξω την τεράστια του ψωλή. Εγώ ταράχτηκα ήταν πιο χοντρή από του άλλου. Πάντα στο ίδιο μέγεθος.

Αρχίζω να την πιπώνω κι αυτός να βογκάει και να μου δίνει μπατσάκια στο πρόσωπο. Καυλώνει και με στήνει στο παγκάκι. κάνει να μπει μέσα μου και παρόλο που με είχε ανοίξει ο άλλος πριν λίγο δεν χώραγε με τίποτα.

Μετά από πολλά σπρωξίματα μπήκε μέσα μου και άρχισε ένα ατέλειωτο σφυροκόπημα. Να τραντάζεται όλο το παγκάκι, εγώ να πονάω και να έχουν μαζευτεί τριγύρω σκοτεινές φιγούρες που τραβάνε μαλακία.

Αφού με έχυσε και χωριστήκαμε, τον πλησιάσανε κάτι παθητικοί άλλοι αλλά τον είχα στραγγίσει τόσο που δεν του σηκωνότανε με τίποτα. Ήταν μια ακόμα τέλεια νύχτα στο Ζάππειο. Όποιος έχει κάτι αντίστοιχο ευπρόσδεκτο.

(Copyright protected OW ref: 30489)