Ψώνισμα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Εχθές μου έκατσε μια όμορφη περιπέτεια και κατέληξε σε μια πολύ καλή παρτούζα με δυο αλλοδαπούς. Τελευταία τη βρίσκω στα στενά του πίσω μέρους του Πεδίου του Άρεως. Εχθές λοιπόν αφού διάβαζα την εφημερίδα μου και έπινα καφεδάκι σε ένα παγκάκι κόβοντας διάφορους, τσέκαρα ένα πενηντάρη ή εξηντάρη που τριγύρναγε στο μέρος μου συνέχεια.

Αφού πιάσαμε κουβέντα μου είπε ότι τον έλεγαν Γκόργκι και ήταν Ουκρανός. Φυσικά με έκοβε συνέχεια και δεν άργησα να του ανοιχτώ. Καταλήξαμε ένα τέταρτο μετά να με τσιμπουκώνει μέσα σε ένα παλιό κιόσκι. Το θέμα είναι ότι ο Γκόργκι δεν ήταν φυσικά και τόσο αθώος .Την ώρα που μου έδινε την πίπα ειδοποίησε ένα φίλο του που ήταν εκεί κοντά. Ξαφνικά λοιπόν, ενώ είχαμε τελειώσει, εμφανίζεται μέσα στο κιόσκι ένα θηρίο σαράντα χρονών με αρκετά αγριεμένη και καυλωμένη φάτσα.

Ήταν ο φίλος του ο Μαξίμ και μου λένε αμέσως με έμμεσο και ψιλο-απειλητικό τρόπο ότι θέλανε τώρα να με γαμήσουν και οι δυο. Δεν μπορούσα να αποφύγω το σκηνικό και φοβόμουν μην φάω ξύλο. Γονάτισα λοιπόν και καυλωμένος αρκετά, ρούφηξα και τα δυο καυλιά χωρίς πολλά - πολλά. Ο Μαξίμ όμως δεν άργησε να πάρει αυτό που θέλει…

Με μια γρήγορη κίνηση με έστησε στα τέσσερα και μου κατέβασε το βρακί μου. Η τρύπα μου ήταν αρκετά ιδρωμένη και τον δέχτηκα εύκολα. Είχε ένα ωραίο φουσκωτό καυλί και μπαινόβγαινε μέσα μου με μαστοριά. Σειρά μετά πήρε και ο γέρο Γκόργκι που λύσσαξε με το που άρχισε να με γαμάει.

Με γαμούσαν εναλλάξ πάνω από μισή ώρα και χύσανε και οι δυο μέσα μου με τη σειρά τους ο καθένας. Η τρυπούλα μου ήταν τόσο όμορφα γαμημένη που τα χύσια τους χύθηκαν ελεύθερα από το κωλαράκι μου μετά. Ήταν τέλειο. Τώρα ήθελα όμως και λίγο σπέρμα. Έτσι σα βιασμένη πουτανίτσα που με έκαναν τα ρωσάκια μου να νιώσω τους παρακάλεσα να με χύσουν και οι δυο στο στόμα και σαν ανταμοιβή θα τους έπινα και τους δυο μέχρι τελευταία σταγόνα.

Τι τέλεια κατάσταση! Με σκούπισαν με σεβάστηκαν και είπαν ότι θα τα ξαναλέγαμε σίγουρα. Δεν αλλάξαμε τηλέφωνα.. άλλωστε είναι πιο μαγικό όταν το βρίσκεις έτσι.

(Copyright protected OW ref: 30251)