Εγώ η μάνα μου η μάνα της και η θεία μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μια μέρα, καθώς γυρνούσα απ’ το μαγαζί, είδα μια πολύ ωραία γυναίκα στο δρόμο και άρχισα να φαντασιώνομαι. Κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεχα στο video club για πορνοταινίες. Αφού τις πήρα πήγα σπίτι και κλείστηκα στο δωμάτιο μου αλλά ξέχασα να κλειδώσω. Ωστόσο η μαμά μου το έκανε με τον μπαμπά μου χωρίς να ξέρω. Έλα μου ντε που ο μπαμπάς μου ήταν 'κινέζος' και την μαμά μου δεν την ικανοποιούσε. Εγώ ανήξερος πως η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν σπίτι άνοιξα την φωνή δυνατά. Ξαφνικά ακούω το κινητό του μπαμπά μου να χτυπάει και ακούω τον μπαμπά μου να λέει:

-    «Έρχομαι αμέσως!»

Αφήνει την μαμά μου στην καύλα της και φεύγει. Εγώ ωστόσο είχα φτάσει στα όρια μου από την καύλα και ήθελα οπωσδήποτε να κάνω αυτά που έβλεπα στην τσόντα. Ήταν τρεις γυναίκες και ένας άντρας. Πάνω στην σκέψη μου μπαίνει ξαφνικά η καυλωμένη μαμά μου στο δωμάτιο και μη μπορώντας να συγκρατηθεί και εκείνη από την καύλα αρχίζει να με βλέπει πονηρά. Τότε συνειδητοποιώ ότι παύω να την βλέπω σαν μαμά μου και της κάνω νόημα να έρθει στο κρεβάτι γιατί οι λέξεις δεν έβγαιναν και τότε αρχίζω να το κάνω με την μαμά μου.

Ξαφνικά έρχονται σπίτι η γιαγιά με την θεία μου δηλαδή την αδερφή της γιαγιάς μου. Απ’ την βιασύνη του ο μπαμπάς μου να φύγει άφησε την πόρτα ανοιχτή. Τότε μπαίνουν σπίτι η γιαγιά μου και η θεία μου. Είδαν το θέαμα μπροστά τους και φανερά ταραγμένες δεν μπορούσαν να πουν τίποτα. Τότε η μαμά μου αφού ήδη κολυμπούσε στο νερό της αμαρτίας άρχισε να προσπαθεί να τις καυλώσει να μπουν κι εκείνες στο ερωτικό παραλήρημα. Εκείνες φώναζαν και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να το αποτρέψουν.

Τελικά οι κόποι αποδείχτηκαν μάταιοι. ήδη είχαν καυλώσει και οι δυο και αρχίσαμε τελικά όλοι μαζί. Η γιαγιά μου έτρωγε το μουνί της μάνας μου, η θεία μου, μου έκανε το πιο ωραίο τσιμπούκι που μου είχαν κάνει ποτέ, η μάνα μου έβαζε στο μουνί της θείας μου τρία - τρία τα αγγούρια, εγώ έβαλα στον κώλο της γιαγιάς μου ένα μπουκάλι, μετά με έβαλαν να τις γαμάω μια - μια μέχρι να χύσουν. Τελικά αφού τελειώσαμε και οι τέσσερις φύγαμε απ’ το σπίτι και δεν ξαναπήγαμε ποτέ…

(Copyright protected OW ref: 29293)