Περιπέτεια στο ταξίδι στο τρένο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Νίκος, 45 ετών. Η ιστορία έγινε το καλοκαίρι στο τρένο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Κάθισα στο βαγόνι κι έριξα μια ματιά στις γυναίκες γύρω μου. Πρόσεξα μια γύρω στα σαράντα, που μου έριχνε το βλέμμα της. Την είδα που σηκώθηκε.. ψηλή, με μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα, καταπληκτικό κωλαράκι. Φορούσε μαύρο φόρεμα και μαύρο πουκάμισο με ανοιγμένο κουμπί που άφηνε το στήθος της ορατό.

Ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Συστηθήκαμε και το ταξίδι ξεκίνησε. Μιλάγαμε ώσπου κάποια στιγμή μου είπε ότι νύσταζε και θα κοιμόταν. Απλώθηκε κι ασυναίσθητα τα πόδια της ακουμπούσαν πάνω μου. Μου είπε ότι έκανε πολύ ζέστη και ξεκούμπωσε κι άλλο το πουκάμισο της. Με ρώτησε αν με ενοχλούσε και της είπα πως όχι.

Το βλέμμα μου πήγε αμέσως στο ορατό στήθος της και το μαύρο σουτιέν. Ένιωσα το παντελόνι μου να φουσκώνει κι ο πούτσος μου να μεγαλώνει κι αυτό να φαίνεται. Έγειρε στο πλάι κι έπεσε πάνω μου μισοκοιμισμένη. Το χέρι της έγειρε κι ακούμπησε το παντελόνι μου. «Σύμπτωση…», σκέφτηκα. Αλλά ο πούτσος μου φούσκωνε. Ώσπου κατάλαβα ότι με χάιδευε πάνω απ’ το παντελόνι. Άρχισα να καυλώνω απίστευτα.

Συνέχισε και γυρνώντας μου είπε ότι καύλωσε κι ότι το μουνί της ήταν υγρό. Της είπα ότι πάω τουαλέτα και μου είπε ορθά κοφτά ότι θα με ακολουθούσε. Μπήκα στην τουαλέτα κι αμέσως μπήκε μαζί μου κλειδώνοντας την πόρτα. Χωρίς να μιλάει μου ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και πετάχτηκε έξω το καυλί μου. Στη θέα του εντυπωσιάστηκε. Έσκυψε κι άρχισε να μου τον γλείφει. Στην αρχή με τη γλώσσα της και μετά τον πήρε όλον βαθιά στο στόμα της. Συνέχισε γλείφοντας τα αρχίδια μου και μετά τον ξαναπήρε στο στόμα της όλον. Κι αφού με τρέλανε στη πίπα με κοίταξε και μου είπε:

-    «Χύσε με εδώ γαμιά μου!»

Δεν άργησα και την πλημμύρισα κι αυτή με στέγνωσε. Σηκώθηκε μου έκλεισε το φερμουάρ και πήγε στη θέση σα να μη συμβαίνει τίποτα κι αμέσως την ακολούθησα. Η ωραιότερη πίπα που μου έκανε γυναίκα. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα κι έκτοτε βρισκόμασταν και την ξέσκιζα στον πούτσο.

(Copyright protected OW ref: 28390)