Τσιμπούκι σε τρανς (Transexual)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είχα μπει και διάβαζα μια ιστορία που έστειλα πριν μερικές μέρες και η αλήθεια είναι ότι καύλωσα πολύ που σκεφτόμουν αυτά που έχω κάνει με άλλον άντρα και θυμήθηκα άλλο ένα γεγονός που μου έχει συμβεί.

Είμαι bi αλλά προτιμώ της γυναίκες και λίγες φορές έχω πάει με άντρα (και με έναν συγκεκριμένο που είναι και αυτός bi) αλλά αρκετές φορές έχω δώσει πίπα σε τραβέλια. Έτσι και ένα βράδυ που ήμουν καυλωμένος για πούτσα και δεν έβρισκα τον συγκεκριμένο και είχα πιει λίγο (όσες φορές έχω πάει με άντρα ή τραβέλι, είμαι πιωμένος) έκανα μια βόλτα από την Συγγρού για να βρω να δώσω πίπα.

Ήταν ένα τραβέλι με μεγάλα βυζιά και με πούτσα γιατί τον ρώτησα και συμφωνήσαμε και πήγαμε σπίτι του για να τον γαμήσω. Όταν άρχισε να γδύνεται και είδα τα βυζιά του, καύλωσα πολύ αλλά ακόμα πιο πολύ όταν έβγαλε έξω την πούτσα του. Έτσι την έπιασα και άρχισα να ακουμπάω την γλώσσα μου στο πουτσοκέφαλο του. Γελάει και με ρωτάει:

-    «Ήρθες για να γαμήσεις ή θέλεις μήπως να σε πηδήξω εγώ;»

Δεν ήθελα να με πηδήξει και του ζήτησα να φορέσει καπότα για να με χύσει στο στόμα κάνοντας 69. Φόρεσε και ήρθε από πάνω μου και μου τον έδωσε στο στόμα ενώ παράλληλα με τσιμπούκωνε. Γούσταρα που την έγλειφα αν και με ενοχλούσε η γεύση του προφυλακτικού, αλλά φοβόμουν χωρίς. Και δεν άργησα έτσι που τον πίπωνα να χύσω.

Έφυγα κατευθείαν γιατί ντρεπόμουν αλλά όταν το σκέφτομαι κάποιες φορές, ομολογώ ότι καυλώνω πολύ και τον παίζω σαν τρελός.

(Copyright protected OW ref: 28262)