Για άλλη μια φορά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-μail μου είναι το:

Καμιά φορά, όταν είμαι σπίτι και έχω τρελές καύλες και πίνω τα ουισκάκια μου, παίρνω τον δονητή που έχω για να τον βάζω στον κώλο η στο μουνί όποιας γκόμενας φέρω στο σπίτι μου, και αφού κάνω κλύσμα και αλείψω την τρύπα μου με λιπαντικό, βάζω τον δονητή και κάθομαι πάνω του γιατί η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά μ’ αρέσει να μου γαμάνε το κωλαράκι.

Αυτό γίνεται και με τις γκόμενες που φέρνω σπίτι γιατί ορισμένες γουστάρουν αφού τους τον βάλω τον δονητή να μου γαμήσουν τον κώλο κι αυτές και να με βλέπουν να τις χύνω στην μούρη έχοντας καρφωμένο τον δονητή βαθιά μέσα στον κώλο μου. Απλά όταν το κάνω μόνος μου καμιά φορά, μετά θέλω να φάω και πούτσα και να μου σκίσουν την τρύπα.

Έτσι κάθε φορά που έχω τέτοιες ορέξεις παίρνω τηλέφωνο έναν bi που έχω γνωρίσει και πάω σπίτι του να γαμηθώ. Έτσι και έγινε για ακόμα μια φορά και πήγα στο σπίτι του γνωστού μου. Συνήθως μου αφήνει την πόρτα ανοιχτή στο διαμέρισμα του αφού του χτυπήσω το κουδούνι και όταν μπαίνω μέσα ή τον βρίσκω στα τέσσερα να περιμένει η γυμνό στην πόρτα με την πούτσα έξω για να με τσιμπουκώσει μέχρι να του δείξω τι θέλω κάθε φορά.

Έτσι και έγινε και ήταν στα τέσσερα στο σαλόνι με ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά του για να είναι ψηλά η κωλάρα του. Όταν είναι έτσι γδύνομαι γρήγορα και αφού του ανοίξω την κωλάρα με τα χέρια μου, αρχίζω να του γλείφω τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα του.
Μετά του τον χώνω μέσα του αφού του τον σαλιώσω καλά και φορέσω καπότα και τον γαμάω ενώ του χτυπάω τον κώλο ή μέχρι να χύσουμε μαζί ή τον γυρνάω και αφού του φοράω καπότα κάθομαι πάνω στην πούτσα του γιατί ορισμένες φορές γουστάρω να έχω ένα τέτοιο μεγάλο καυλί στην κωλοτρυπίδα μου.

Θέλω εγώ να γαμιέμαι με την πούτσα του γιατί αυτός όταν αρχίζει και κουνιέται γρήγορα με πονάει και ξενερώνω. Στηρίζομαι στα πόδια μου και κατεβάζω τον κώλο μου στην ψωλή του ώστε να νιώθω ότι πιάνει πάτο και δεν πάει άλλο μέσα και έτσι το ευχαριστιέμαι πολύ (αυτή την στιγμή που τα γράφω αυτά έχω γίνει μούσκεμα και μετά θα ήθελα πολύ μια πούτσα στο στόμα μου και στον κώλο μου).

Όταν ξέρω ότι τον έχω καυλώσει πολύ, κατεβαίνω από την πούτσα του και ή τον γαμάω εγώ ξανά μέχρι να δω το καυλί του να χύνει και να με γεμίζει παντού, ή του βγάζω την καπότα και τον ρουφάω σαν τρελή μέχρι να χύσει στο στόμα μου και να τα καταπιώ όλα, ή χύνει πάνω του και μετά τα ρουφάω όλα από εκεί που έχουν πέσει χύνοντας κι εγώ παράλληλα.

Έτσι κάνω κάθε φορά που θέλω πούτσα. Και μάλλον τώρα αρχίζω να θέλω να με χύσουν στον κώλο ή στο στόμα για άλλη μια φορά.

(Copyright protected OW ref: 28237)