Μου άρεσε τελικά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι bi νομίζω γιατί πάω κανονικά με γυναίκες αλλά έχω πάει και αρκετές φορές με άντρα αλλά μόνο με έναν.

Τα τελευταία επτά χρόνια πηγαίνω με έναν συγκεκριμένο άντρα που είχα γνωρίσει κάποια στιγμή οπότε μπορέσω ή όποτε είμαι καυλωμένος να φάω πούτσα και να αισθανθώ κοριτσάκι. Αυτό γίνεται συνήθως αν πιω λίγο παραπάνω και δεν βρω να πηδήξω γκόμενα οπότε στέλνω μην στον γνωστό μου και πάω να τον γαμήσω και ορισμένες φορές να με γαμήσει κι αυτός.

Έτσι ήταν κι αυτή την ημέρα που είχα πιει πολύ και είχα απίστευτες καύλες. Δεν ήξερα όμως αν ήθελα να γαμήσω μόνο ή και να γαμηθώ. Έτσι γύρισα σπίτι και έστειλα μήνυμα στον γνωστό μου και μου απάντησε. Συνέχισα να πίνω σπίτι και να καυλώνω και σκεφτόμουν πως ήθελα να με γαμήσει και αφού πλύθηκα καλά από πίσω, το πήρα απόφαση να πάω.

Μπήκα στο σπίτι του και τον βρήκα ξαπλωμένο να φοράει στρινγκ και ζαρτιέρες και καύλωσα ακόμα πιο πολύ. Άρχισα να τον γλείφω παντού και κυρίως στο καυλί του που γούσταρα πολύ να το βάζω στο στόμα μου και να το ρουφάω κάνοντας τον να βογκάει και να μου γαμάει το στόμα μου κοντεύοντας κάθε φορά να με πνίξει.

Μου άρεσε να τον βλέπω και να του τον χώνω βαθιά μέσα στον κώλο του γιατί γούσταρα να μου τσιμπάει της ρώγες μου και να καυλώνω μέσα στην κωλάρα του. Αφού τον πήδηξα για αρκετή ώρα έτσι, βγήκα από μέσα του και στήθηκα στα τέσσερα και αφού σάλιωσα καλά την τρύπα μου του είπα να μου τον χώσει μέσα μου αλλά θα κουνιόμουν εγώ και θα τον έπαιρνα όπως ήθελα.

Αρχίσαμε έτσι αλλά σε λίγο με ξεκώλιαζε όπως αυτός ήθελε. Έτσι τον έβγαλα από μέσα μου και αφού τον ξάπλωσα, του τον πήρα έτσι όπως ήταν από τον κώλο μου (με την καπότα) στο στόμα μου και αφού του τον έγλειψα αρκετή ώρα, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να τον φιλάω στο στόμα λες και φιλούσα γκόμενα.

Μου τον έχωσε πάλι στην κωλοτρυπίδα μου και άρχισα πάλι να τον παίρνω όσο πιο βαθιά γινόταν. Μετά από λίγο του ζήτησα να ανεβεί αυτός πάνω στο καυλί μου που είχε γίνει τούμπανο από την καύλα. Τον έβαλα και κάθισε πάνω μου και άρχισε να κουνιέται μόνος του πάνω στο καυλί μου ενώ ήταν καυλωμένος και έβλεπα την πούτσα του να κουνιέται κοντά στην μούρη μου.

Ήθελα να τον ξαναβάλω στο στόμα μου και να με χύσει αλλά αρκέστηκα στο να του τον παίξω και να με χύσει παντού ενώ του έσκιζα τον κώλο. Βγήκα από την κωλάρα του και έτσι χυμένο που ήταν, το πήρα το καυλί του στο στόμα μου και άρχισα να τον ρουφάω ενώ έπαιζα το καυλί μου μέχρι να χύσω μέσα στην καπότα που φορούσα ακόμα.

(Copyright protected OW ref: 28236)