Καυλωμένη παρθένα (Λεσβιακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πάντα είχα φαντασίωση να κάνω λεσβιακό και κάθε φορά που έτριβα το μουνάκι μου σκεφτόμουν ότι είχα την ξαδέρφη μου από κάτω, την Ελένη και με έγλειφε. Μια μέρα έγινε πραγματικότητα.

Πήγα σπίτι της για μια εργασία. Κλειστήκαμε επί ώρες μέσα στο δωμάτιο της και άρχισε να μου μιλάει για τον Γιάννη. Μου έλεγε ότι της έβαλε δάχτυλο στον κώλο και μετά ζήτησε να της βάλει και στο μουνί αλλά εκείνη αρνήθηκε καθώς ήταν παρθένα και δεν ήθελε. Σε μια δόση μου είπε:

-    «Αχ! Τι ωραίες στιγμές!»

Φαινόταν πραγματικά καυλωμένη. Τότε την ρώτησα:

-    «Έχεις ψιλοανάψει ε;»

Και μου απάντησε:

-    «Εμ; Εσύ τι λες;»

Τότε άρχισα να της χαϊδεύω το μπούτι και την φιλάω στο στόμα. Σιγά - σιγά το χέρι μου ανέβηκε και άρχισε να χαϊδεύει το υγρό και ξυρισμένο μουνί της. Αυτή στην αρχή έφερε αντίρρηση για να την πηδήξω από μπροστά αλλά εγώ δεν έχασα χρόνο.. την ξάπλωσα και την έγλειφα και άρχισε να φωνάζει:

-    «Ναι καριόλα μου, γλείψε με. Ξεπαρθένιασε με!»

Έπειτα γυρίσαμε στην στάση 69 ήταν σκέτη καύλα. Δεν άργησα να χύσω. Άνοιξε το συρτάρι της και έβγαλε έναν δονητή λέγοντας μου:

-    «Τον κρατούσα για τον κώλο μου, όταν καύλωνα».

Τον έδεσε γύρω από την μέση της, μου άνοιξε τέρμα τα πόδια και άρχισε να με πηδάει. Έβγαλα πολλά υγρά αλλά και αίμα καθώς ήμουν παρθένα.

-    «Σειρά σου…», μου λέει και μου δίνει τον δονητή.

Πρώτα της πήδηξα το στόμα και μετά την γύρισα στα τέσσερα και της τον έχωνα μια στον κώλο μια στο μουνί της. Μόλις έχυσε ξαπλώσαμε αγκαλιά και όταν ξύπνησα βρήκα την Ελένη ανάμεσα στα πόδια μου έτοιμη να μου γλείψει το μουνί και έτσι ξεκίνησε ένας δεύτερος γύρος ξεπατώματος!

(Copyright protected OW ref: 28050)