Μάνα και κόρη (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Αγαπητή φίλοι γεια σας. Αυτό που θα σας γράφω συνέβηκε πριν κάνα δίωρο. Ήμουν σε ένα πολυκατάστημα και χάζευα. Εκεί υπήρχε και μια κυρία (43 χρονών) όπως έμαθα αργότερα με τη κόρη της γύρω στα δεκαοκτώ. Ήταν τελικά μουνάρες και οι δυο. Εγώ είμαι 45 χρονών, 1.75, 90 κιλά, αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ.

Σε κάποια στιγμή διασταυρώθηκαν τα βλέμματα μας. Κόλλησα. Έπαθα. Πήγα δίπλα τους, δήθεν κοιτώντας για κάτι και μου χαμογέλασε η μαμά, Σμαρώ το όνομα της όπως μου είπε, και η Γωγώ η κόρη. Τους χαμογέλασα κι εγώ και τους έκανα μια χαζή ερώτηση έτσι για να γνωριστούμε.

Πράγματι τσίμπησαν κι έτσι, γνωριστήκαμε. Καθίσαμε και ήπιαμε καφέ. Η κουβέντα δεν άργησε να πάει στο σεξουαλικό. Εγώ κολλούσα διότι ήταν η μικρή εκεί. Από την δύσκολη θέση με έβγαλε η Σμαρώ, αχ η μουνάρα! Μου λέει:

-    «Μας γουστάρεις;»

Εγώ τρελάθηκα, έτρεμαν τα πόδια μου, αλλά είπα ναι. Φυσικά και τις γούσταρα. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του; Τις παίρνω με το αυτοκίνητο και πάμε σε μια κοντινή παραλία, ερημική τελείως. Εκεί τα βγάλαμε όλα. Οι κυρίες είχαν μαγιό, εγώ δεν είχα, οπότε τα βγάλαμε όλοι όλα. Καθίσαμε λίγο, εγώ στην μέση και από αριστερά η Σμαρώ και από δεξιά η Γωγώ. Μόνο που εμένα μου είχε γίνει πύραυλος. Ξέρεις τι είναι να κάθεσαι ανάμεσα από δυο θεές.

Γυρνάω προς την Σμαρώ και την φιλάω στο στόμα. Ρουφηχτήκαμε στην κυριολεξία. Η Γωγώ τότε μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να τον παίζει. Σκύβει και τον παίρνει όλο στον στόμα.
Μετά από λίγο η μαμά της χάιδευε τα μαλλιά και τα βυζάκια. Τι βυζιά θεέ μου. Σε λίγο κάνουν αλλαγή και μου τον παίρνει η Σμαρώ. Η πουτάνα, η καριόλα, μόλις τον έσφιξε με τα χείλη της δεν άργησα και άδειασα το σπέρμα μου στο στόμα.

Εκεί που έπαθα ήταν που αντάλλασσαν τα χύσια μου μεταξύ τους. Με σκουπίσανε, στεγνό καθάρισμα που λένε. Μετά φιληθήκαμε και οι τρεις, κάναμε βουτιά και δροσιστήκαμε.

(Copyright protected OW ref: 28048