Έτσι τον πήρα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ξαναπήγα για άλλη μια φορά στο σπίτι ενός τύπου που είχα γνωρίσει στην Συγγρού, αποφασισμένος αυτή την φορά να τον βάλω μέσα στην κωλοτρυπίδα μου και να τον κάνω να με χύσει.

Ήπια πρώτα σπίτι μου μισό μπουκάλι ουίσκι και αφού έκανα κλύσμα με το ντους, του έστειλα μην για να πάω και να με σκίσει. Με περίμενε γυμνός στην πόρτα και άρχισα να τον φιλάω στο στόμα. Μετά γονάτισα και άρχισα να τον τσιμπουκώνω ενώ αυτός άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο.

Πήγε στο δωμάτιο του και αφού γδύθηκα και άλειψα την τρύπα μου με μια κρέμα, πήγα μέσα κι εγώ και τον είδα ξαπλωμένο μπρούμυτα με τουρλωμένο τον κώλο. Δεν το σκέφτηκα και αφού του έγλειψα την κωλοτρυπίδα του καλά και την έφτυσα μερικές φορές και αφού φόρεσα καπότα του τον έβαλα βαθιά ενώ του έπαιζα το καυλί του.

Την ώρα που τον γαμούσα είχε έναν δονητή στο κομοδίνο και τον πήρα και τον έβαλα στον κώλο μου για να τον ανοίξω καλύτερα γι’ αυτό που ήθελα να κάνω. Μετά τον γύρισα και ανέβηκα από πάνω του και έτσι καυλωμένος που ήταν πήρα την πούτσα του και την ακούμπησα στην τρύπα μου.

Άρχισε να σπρώχνει και σιγά - σιγά με λίγο πόνο άρχισε το πουτσοκέφαλο του να μπαίνει μέσα μου. Μπήκε τελείως μέσα μου και έτσι όπως καθόμουν πάνω στο καυλί του το έβλεπα να μπαίνει. Κουνιόμουν γρήγορα πάνω στην καυλάρα του και μου χτυπούσε τα κωλομέρια ενώ του έλεγα ότι ήθελα να τραβηχτεί και να με χύσει στο στόμα μου για να τα καταπιώ όλα.

Κατέβηκα από την πούτσα του γιατί πονούσα λίγο του έβγαλα την καπότα και άρχισα να τον πιπώνω ενώ έπαιζα το καυλί μου για να χύσω κι εγώ. Τον ένιωσα να καυλώνει και τον έπαιρνα όσο πιο βαθιά μπορούσα όταν κατάλαβα ότι έχυνε στο στόμα μου.

Ότι έπεσε πάνω του όταν τον έβγαλα από το στόμα μου το έγλειψα ενώ άρχισα να χύνω κι εγώ στην παλάμη μου. Ήμουν σίγουρος αν και πόναγε λίγο η τρύπα μου ότι θα πήγαινα σπίτι του ξανά και θα με γαμούσε πάλι. Έτσι και έγινε.

(Copyright protected OW ref: 26401