Το μικρό πουτανάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Την γνώρισα από το τσατ. Στην αρχή έπαιζα να περάσει η ώρα μου μέχρι την στιγμή που την γάμησα την λένε Μαρία και εμένα Νίκο. Ξεκινήσαμε να κάνουμε τηλεφωνικό σεξ και μιλούσαμε στο τσατ.

Μετά από λίγο διάστημα δώσαμε ραντεβού στο λιμάνι της Πάτρας και  ήπιαμε καφέ. Φορούσε μια κοντή φούστα και η σκέψη μου είχε οργιάσει. Είχα σκεφτεί κάθε ανωμαλία να την βγάλω μαζί της. Η Μαρία ήταν 18 και εγώ 28. Ήπιαμε τον καφέ και εκεί που με συνοδεύει προς το αμάξι να φύγω, γιατί εγώ είμαι από Μακεδονία, δεν άντεξα.. την βούτηξα και της έδωσα ένα γλωσσόφιλο με πολύ ένταση.

Αυτό το φιλί με συγκλόνισε. Έφυγα και το επόμενο ραντεβού δεν άργησε να έρθει. Ξαναπηγαίνω Πάτρα μετά από λίγες μέρες. Πάμε για καφέ και μετά της λέω να με πάει σε ένα ξενοδοχείο να ξεκουραστώ λίγο μετά από τόσο ταξίδι. Με το που μπαίνουμε στο δωμάτιο εγώ έχω ξαπλώσει και έρχεται κι αυτή στην αγκαλιά μου. Ξεκινάω την φιλάω με πάθος σαν να ήταν η πρώτη μου γκόμενα.

Ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της επάνω στην καυλωμένη μου πούτσα. Εγώ της έσφιγγα τα κωλομάγουλα και της έδινα και από καμιά σφαλιάρα. Άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και σιγά - σιγά να κατεβαίνει προς τα κάτω. Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει να με τσιμπουκώνει σιγά - σιγά. Εγώ από την πολλή καύλα αρχίζω να αγριεύω και της δίνω τις πρώτες διαταγές. Της φωνάζω με βαριά φωνή:

-    «Πάρτoν όλον στον στόμα μωρή πουτάνα!»

Η Μαρία με κοιτάει στα μάτια και σταματάει να τσιμπουκώνει και εκείνη την ώρα της πατάω μια σφαλιάρα στο πρόσωπο και της λέω:

-    «Δεν ακούς τι σου είπα;»

Άρχισε ξανά τα τσιμπούκια με την καθοδήγηση πάντα της δικής μου φωνής. Ήταν περίπου οκτώ το βράδυ. Σε κάποια φάση δεν άντεξα, την τράβηξα απότομα, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και με βίαιες κινήσεις της έβγαλα τα ρούχα. Μπήκα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να την γαμάω γρήγορα και δυνατά. Το πρώτο χύσιμο δεν άργησε να έρθει.

Αρχίζω να της φωνάζω: στην αρχή σιγά - σιγά ψώλα, ψώλα και μετά δυνάμωνα τον τόνο της φωνής μου μέχρι την ώρα που φωνάζω:

-    «Σε χύνω μωρή πουτάνα! Πάρτααααααα!!!»

Βγήκα απότομα από μέσα της και την έχυσα στην μάπα. Την είδα ότι το απόλαυσε πολύ. Από εκείνη την ημέρα γαμιόμασταν συνέχεια χωρίς ταμπού. Έχει γίνει πλέον το μικρό μου πόνι ή μάλλον το μικρό μου πουτανάκι, όπως μου λέει να την φωνάζω.

(Copyright protected OW ref: 26400)