Διακοπές με το θείο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Κάθε καλοκαίρι πάω διακοπές με τους γονείς μου στο εξοχικό που έχει ο πατέρας μου με τον θείο μου στην Λέσβο. Εκείνο το καλοκαίρι θα πήγαινε ο θείος μου δεκαπέντε μέρες πριν από μας και ο πατέρας μου του είπε να πάρει κι εμένα με την παρέα του άμα μπορούσα να έκανα κανένα μπάνιο παραπάνω. Αυτός συμφώνησε και έτσι σε έξι μέρες εγώ ο θείος Νίκος και δυο φίλοι του ξεκινήσαμε για το νησί.

Στο πλοίο δεν μου έδωσαν να καταλάβω τίποτα για αυτούς. Όταν φτάσαμε κουρασμένοι κάναμε ένα μπάνιο και ξαπλώσαμε, εγώ με το θείο μου στο ένα δωμάτιο και οι δυο φίλοι του στο άλλο. Κατά τις μια ακούω το θείο μου να σηκώνεται και να πηγαίνει δίπλα νομίζοντας ότι κοιμάμαι. Μετά από κανένα πεντάλεπτο άκουσα αγκομαχητά.

Σηκώνομαι, πάω στο διπλανό δωμάτιο και από την μισάνοιχτη πόρτα βλέπω το θείο να παίρνει πίπα στους άλλους δυο και μετά να αλλάζουν θέσεις και να αλληλοτσιμπουκώνονται μέχρι που άρχισαν ο ένας να στήνει κώλο στον άλλον και να αλληλοξεκολιάζονται. Εγώ καύλωσα βλέποντας τους και τράβαγα αργά μαλακία μην θέλοντας να χύσω πριν από αυτούς.

Σε κανένα εικοσάλεπτο ο θείος μου έχυσε στον κώλο του Τάκη και μετά οι άλλοι δυο στον κώλο του θείου μου. Τότε ανοίγει η πόρτα και με πιάνει ο θείος μου με την πούτσα στο χέρι έτοιμο να χύσω. Ταραγμένος προσπάθησε να μου εξηγήσει και να μου ζητήσει να μην πω τίποτα πουθενά. Του το υποσχέθηκα υπό έναν όρο: μόνο εάν έπαιρνα κι εγώ μέρος στα γαμήσια του θα κράταγα το στόμα μου κλειστό.

Αφού το σκέφτηκε λίγο, συμφώνησε και μου είπε ότι από αύριο θα ξεκινούσε ένα αλλιώτικο γαμήσι μεταξύ μας. Το πρωί ξύπνησα με καύλες και είπα να τις αφήσω στο στόμα του θείου. Τον ξυπνάω και του βάζω την πούτσα μου στο στόμα μέχρι που έχυσα.

Μετά μου είπε, αφού θέλω να γαμιέμαι μαζί τους πρέπει να τηρώ κάποιους κανόνες: ότι θα κάνω αποτρίχωση στον κώλο και τον πούτσο μου, κλύσμα πριν από κάθε γαμήσι και δεν θα λέω όχι σε τίποτα γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνα μέρος. Τα δέχτηκα όλα και με την βοήθεια του θείου μου μέχρι το απόγευμα είχα καθαριστεί και αποτριχωθεί καταλλήλως για το επερχόμενο ξεκόλιασμα που θα μου έκαναν και θα τους έκανα.

Κατά τις επτά η ώρα ξεκινήσαμε τα παιχνίδια. Πρώτα με δονητές και ομοιώματα για να προθερμάνουμε τις κωλοτρυπίδες μας και μετά ξεκίνησαν τα τσιμπούκια τα αλληλοξεκολιάσματα και τα τρενάκια μέχρι που χύσαμε όλη σε ένα ποτήρι που ανακατέψαμε τα χύσια μας και τα ήπιαμε παρέα.

(Copyright protected OW ref: 25988)