Όταν ο Θείος έγινε γαμιάς μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαστε στο εξοχικό στο Ζούμπερι. Είναι βράδυ. Οι γονείς μου είναι στο δωμάτιο τους και κοιμούνται κι εγώ είμαι στο σαλόνι με τον αδερφό της μάνας μου που έχει έρθει από τον Καναδά και βλέπουμε ταινία.

Ο θείος Τζιμ είναι ένας καλογυμνασμένος 45άρης, αρρενωπός, με τέλεια γυμνασμένα χέρια σαν αυτά που θαυμάζουμε στην τηλεόραση. Όλες μου οι φίλες (είμαι δεκαεννιά) είναι ερωτευμένες μαζί του κι όταν βγαίνουμε τον πολιορκούν σε σημείο που ζηλεύω και του το έχω πει. Με έχει στην αγκαλιά του και παρακολουθούμε μια ταινία αισθηματική. Φοράω ένα φορεματάκι μίνι με ραντάκι και τα πιο πρόχειρα εσώρουχα που είχα.

Ξαφνικά το ζευγάρι της ταινίας αρχίζει να πηδιέται. Νιώθω λίγο άβολα κι ακόμη περισσότερο όταν καταλαβαίνω ότι ο θείος Τζιμ μου χαϊδεύει το μπράτσο μου και το σβέρκο μου. Δεν αντιδρώ όμως. Φαντάζομαι ξαφνικά χωρίς να το θέλω ότι χώνει τη γλώσσα του στο στόμα μου και μετά τον καβαλάω και πηδιόμαστε. Αρχίζω και ερεθίζομαι, ενώ διακρίνω κάτι αντίστοιχο και στο σορτσάκι του θείου.

Το χέρι του τώρα κατεβαίνει στο στέρνο μου, λίγο πιο πάνω από το στήθος μου. Δεν αντιδρώ και πάλι. Κατεβαίνει ακόμη πιο κάτω, σχεδόν χαϊδεύει τα βυζιά μου και μου δίνει ένα αισθησιακό φιλί στο λαιμό. Ανασαίνω βαριά και γυρίζω προς το μέρος του. Με κοιτάει μέσα στα μάτια. Σκύβω και φιλάω τα χείλη του. Ανταποκρίνεται αμέσως και το φιλί μας γίνεται παθιάρικο.

Ανεβαίνω επάνω του κι ενώ φιλιόμαστε τρίβομαι στον πούτσο του που έχει σκληρύνει. Χωρίς πολύ σκέψη, κατεβάζει το φερμουάρ από το σορτσάκι του, κάνει στην άκρη το βρακί μου και με τη βοήθεια μου χώνει την ψωλή του μέσα μου. Αρχίζω κι ανεβοκατεβαίνω πάνω στην ψωλή του, χωρίς να λέω κουβέντα και προσπαθώντας να είμαι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη. Τον νιώθω βαθιά μέσα μου και τρελαίνομαι.

-    «Θα χύσω μικρή μου…», μου ψιθυρίζει.

Σηκώνομαι και χωρίς κουβέντα σκύβω και χώνω όλο το καυλί του μέσα στο στόμα μου και νιώθω τα χύσια του να κυλάνε μέσα στο λαρύγγι μου. Τα καταπίνω όλα λαίμαργα και τον γλείφω καλά για να μην μείνει τίποτα. Με αγκαλιάζει και με φιλάει το ίδιο αθόρυβα.

-    «Ήσουν τέλεια μικρή μου!», μου λέει.

-    «Μπορώ και καλύτερα θείε μου. Σε ευχαριστώ».

Καθίσαμε για λίγο εκεί να φιλιόμαστε και μετά πήγαμε για ύπνο υποσχόμενοι ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη...

(Copyright protected OW ref: 24430)