Αναπάντεχη κατάληξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όλα ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια. Τότε γνώρισα τον Αλέξανδρο, ήμουν ακόμη αρκετά μικρή. Εκείνος αρκετά χρόνια μεγαλύτερος από εμένα, όμως είχαμε φοβερή χημεία και έτσι είχαμε αρκετή επαφή. Εγώ τον ήθελα από την πρώτη στιγμή και εκείνος έδειχνε ενδιαφέρον αλλά δεν έκανε καμία κίνηση για κάτι παραπάνω.

Με τα πολλά, ήρθε μια μέρα που βρεθήκαμε στο αμάξι του, τρελά καυλωμένοι και οι δύο, να προσπαθούμε να σβήσουμε τη φωτιά που μας άναψε ο πόθος μας... Ύστερα από κάποιο καιρό χάσαμε επαφή και μιλήσαμε ξανά πριν λίγο καιρό. Εκείνος πρότεινε να βρεθούμε, να θυμηθούμε τα παλιά είπε και να δούμε που κάναμε λάθος. Έτσι και έγινε.

Κάποιο βράδυ λοιπόν, βρεθήκαμε για να πιούμε ένα ποτό και να θυμηθούμε τα παλιά. Μετά από το ποτό, πήγαμε μια βόλτα με το αυτοκίνητό του στην παραλία. Εκείνος, από την αρχή μου έδειξε ότι ήθελε να καυλώσουμε, εγώ και καλά το έπαιζα δύσκολη. Ώσπου σε κάποια φάση εκείνος σταμάτησε να προσπαθεί και τότε ορμάω πάνω του και αρχίζω να τον φιλάω με πάθος...

Εκείνος φυσικά ανταποκρίθηκε και ενώ φιλιόμασταν με μανία άρχισε να βάζει το χέρι του κάτω από τη μπλούζα μου και αργά και σταθερά έφτασε στο στήθος, μετά ξεκούμπωσε το σουτιέν και μου έβγαλε και τη μπλούζα. Ήξερα ότι από τότε τρελαινόταν για τα βυζιά μου, και πάντα τα σχολίαζε για το μέγεθός τους. Άρχισε να τα γλείφει και να πιπιλάει τις ρώγες, να με φιλάει και ξανά το ίδιο. Έτσι όπως είχα κάτσει πάνω του τριβόμουν πάνω στον πούτσο του και ένιωθα πόσο σκληρός ήταν. Τότε άρχισε να μου λέει:

-    «Τι θα κάνω με εσένα που με καυλώνεις τόσο; Σκέτη καύλα είσαι μωρό μου! Με καυλώνεις τόσο όπως τότε που ήσουν μικρό. Νιώθω πόσο υγρή είσαι, μούσκεμα είσαι!», και άλλα τέτοια.

Εγώ είχα καυλώσει απίστευτα και με τρέλαινε ακόμα περισσότερο με αυτά που έλεγε. Τον έβλεπα από κάτω μου να με κοιτάει με καυλωμένο ύφος και με φιλούσε συνεχώς όλο πάθος. Όταν πλέον δεν άντεχε άλλο πήρε το χέρι μου και το έβαλε στον πούτσο του. Αφού τον έπαιξα για λίγο, άρχισε να χύνει και τον έβαλα στο στόμα μου.

Μετά από λίγο φυσικά τον ξανακαύλωσα και έγινε το ίδιο σκηνικό, αλλά αυτή τη φορά του πήρα μια περιποιημένη πίπα και έχυσε στο στόμα μου. Τα ήπια όλα και δεν άφησα ούτε σταγόνα, κάτι που έκανα πρώτη φορά. Τα χύσια του ήταν τόσο γλυκά που ήθελα κι άλλο, ενώ ποτέ πριν δε μου άρεσε η γεύση από χύσια άλλων και αηδίαζα στη σκέψη να τα πιω. Γενικά και ο πούτσος του ήταν ο πιο γλυκός που έχω γλείψει και ανυπομονώ να το ξανακάνω.

Την επόμενη φορά μου υποσχέθηκε πως θα είναι η δική μου σειρά...

(Copyright protected OW ref: 24217)