Τον ήπια (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μετά την πρώτη μου επαφή που είχα με άντρα, όχι γαμήσι αλλά πίπες και τρίψιμο, άρχισα να σκέφτομαι πολύ ότι θα ήθελα να τον βάλω στην κωλοτρυπίδα μου και να με σκίσουν αλλά ακόμα πιο πολύ. Ήθελα να πάω στο σπίτι ενός τύπου που είχα γνωρίσει και να γονατίσω και να τον τσιμπουκώσω μέχρι να τελειώσει στο στόμα μου και να τα καταπιώ όλα.

Ήπια πολύ αλκοόλ ένα βράδυ και του έστειλα μήνυμα. Αφού μου απάντησε πήγα από το σπίτι του που ευτυχώς ήταν κοντά στο δικό μου γιατί ήμουν σχεδόν μεθυσμένος και όταν χτύπησα το κουδούνι και απάντησε του είπα να με περιμένει στην πόρτα.

Μου άνοιξε και ήταν πίσω από την πόρτα γυμνός με το καυλί του κοντά στους 17 πόντους αλλά λίγο λεπτό. Αμέσως έβγαλα μόνο την μπλούζα μου και γονάτισα μπροστά του και άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια και μετά τον έχωσα βαθιά μέσα στο στόμα μου και άρχισα να τον πιπώνω και για να πω την αλήθεια γούσταρα πολύ που με τραβούσε από το κεφάλι και μου τον κάρφωνε βαθιά στο λαρύγγι μου.

Τον έβγαλα έξω και άρχιζα να του τον παίζω έχοντας ανοιχτό το στόμα μου και ακουμπώντας τον με την γλώσσα μου. Του είπα να τον παίξει και να με χύσει για να τα καταπιώ όλα και έτσι άρχιζε να κάνει. Όταν είδα ότι ετοιμαζόταν να χύσει τον έχωσα όλο βαθιά και ένιωσα να πετάγονται τα χύσια του στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα και τον έγλειψα μέχρι να τον στεγνώσω και να βγει και η τελευταία σταγόνα.

Ντύθηκα αμέσως και έφυγα έχοντας ακόμα την γεύση του σπέρματος στο στόμα μου
πήγα σπίτι μου και τον έπαιξα με τρόπο ώστε τα χύσια μου να πέσουν στο στόμα μου και στα μούτρα μου.

Αυτό ήταν το πρώτο μου τσιμπούκι και παρά το ότι ντρεπόμουν και είπα ότι δεν θα το ξανακάνω αλλά λάθος, το απόλαυσα.

(Copyright protected OW ref: 24525)