Φοιτητές (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Κώστας, είμαι 30 ετών και είμαι από την Καλαμαριά. Όταν πέρασα στην Αθήνα οι γονείς μου για να μειώσουν τα έξοδα μου αποφάσισαν να συγκατοικήσω μ’ ένα παιδί. Έτσι πήγα στην Αθήνα και βρήκα τελικά να συγκατοικήσω με ένα παιδί, τον Νίκο από την Κρήτη που ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος. Ήταν ήδη ένα χρόνο και σπούδαζε και για να κάνει οικονομία έψαχνε συγκάτοικο. Αφού συναντηθήκαμε και τα κανονίσαμε, αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί.

Έτσι πήγα τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα για την εγγραφή και άρχισε και η συγκατοίκηση. Στην αρχή όλα πήγαιναν νορμάλ, δεν είχα καταλάβει τίποτα για το Νίκο μέχρι που χάλασε ο υπολογιστής μου και αναγκάστηκα να ανοίξω τον δικό του ενώ έλειπε αυτός. Και τι να δω; Τίνγκα στη gay τσόντα!

Κάθισα και παρακολούθησα κάποιες μέχρι που ήρθε και προσπάθησε να μου δικαιολογηθεί. Του είπα να μην αγχώνεται, αρκεί να μου κάνει ότι θέλω και κατέβασα το παντελόνι μου. Αυτός χωρίς να μιλήσει, το πήρε στο στόμα του και άρχισε να το πιπώνει και να γδύνεται ταυτόχρονα. Σε λίγα λεπτά ήμασταν και οι δυο γυμνοί στο καναπέ κάνοντας 69. Εγώ του έγλειφα την κωλοτρυπίδα και του την άνοιγα σιγά - σιγά και αυτός περιποιόταν την καυλάρα μου.

Μετά από λίγο τον έστησα στα τέσσερα και τον γαμούσα κι αυτός έπαιζε το καυλί του. Τον γάμαγα μέχρι που έχυσα στην κωλάρα του. Αυτός όμως δεν είχε τελειώσει. Μου είπε να πάρω έναν πούτσο πλαστικό από το συρτάρι του και να το βάλω στην κωλάρα του και να παίξω μέχρι να χύσει. Σε κανένα πεντάλεπτο είχε τελειώσει κι αυτός. Του είπα άμα θέλει να μην το μάθει κανείς, θα συνεχίσει να με υπακούει.

(Copyright protected OW ref: 25931)