Πρώτη φορά με τρανς (Transexual)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Επιθυμίες χρόνων έγιναν σε ένα απόγευμα όταν στο τσατ γνώρισα την Αλίκη και μετά από το σχετικό τηλέφωνο ξεκίνησα για να την συναντήσω. Επαρχιακή πολύ μικρή με πολλές επιφυλάξεις, πάω στο σπίτι της. Βλέπω μια κοπέλα 1.80 με στήθος πλούσιο και πόδια μακριά το μίνι που φορούσε ίσα που έκρυβε το στρινγκ.

-    «Γεια σου παίδαρε!», μου λέει. «Τι θα κάνουμε μαζί;»

Εγώ από το τρακ και την ταραχή μου της λέω:

-    «Ξεκινάμε με το βασικό και βλέπουμε…»

Γδύνομαι και ξαπλώνω στο κρεβάτι. Έρχεται κι αυτή και μου αρχίζει ένα τσιμπούκι που καμιά γυναίκα δεν μου έχει κάνει. Συνέχισε για αρκετή ώρα. Εντωμεταξύ το χέρι μου πήγε στο δικό της εργαλείο που ήταν πεσμένο αλλά με τις πρώτες μαλάξεις ήρθε και έγινε 20ποντο. Για κάποια στιγμή της λέω για να της γλείψω κι εγώ τον κώλο για να είναι έτοιμος για να τον γαμήσω κι ότι θέλω να μου δώσει το μουνί της, εννοώντας τον κώλο.

Μου φέρνει τον πούτσο στο στόμα μου κι εκείνη τη στιγμή άλλαξε ο κόσμος μου όλος. Πήρα τον πούτσο στο στόμα και το πίπωνα σαν να το έκανα συνέχεια αυτό. Τρέλα ήταν. Δεν θυμάμαι για πόση ώρα τον είχα στο στόμα μου και τι έκανε αυτή με μένα… ήμουν σε υπέρταση έκσταση. Για κάποια στιγμή σάστισα και της λέω:

-    «Είμαι αδέξιος και μην σε πονάω…;»

-    «Εσύ μανάρι μου είσαι επαγγελματίας στο τσιμπούκι!», μου λέει.

Να σας πω ότι τελικά δεν γάμησα. Συνεχίσαμε λίγο ακόμη το τσιμπούκι φοβούμενος μην χύσει μέσα μου, δεν ήθελα. Εγώ έχυσα όμως στο στόμα της αρκετή ποσότητα σπέρματος. Έφυγα από κει και για μέρες το μυαλό μου ήταν στην πούτσα που είχα στο στόμα, γι’ αυτό μετά από μια βδομάδα της ξανατηλεφωνώ για ακόμη μια συνάντηση αποφασισμένος αυτή τη φορά να τον πάρω και στον κώλο μου τον πούτσο της.

Έγινε η συνάντηση. Ξεκινήσαμε με τα προκαταρτικά τσιμπούκια και οι δυο αλλά όταν φτάσαμε στο στάδιο και ήμουν έτοιμος να της πω να μου γαμήσει για πρώτη φορά τον κώλο μου, έκανα πίσω και δεν ξέρω αν θα το δοκιμάσω καμιά φορά. Μου έμεινε όμως η γεύση της πούτσας της στο στόμα μου και καυλώνω συνέχεια.

(Copyright protected OW ref: 22932)