Η πρώτη μου φορά (Transexual)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν επτά χρόνια περίπου είχα χωρίσει από μια γκόμενα και συνήθως έπινα και μετά πήγαινα στα τραβέλια και έδινα καμιά πίπα. Καθώς κοίταγα σε ποια θα τον έδινα, έρχεται ένας τύπος κοντά στην ηλικία μου μάλλον ήμουν τριάντα και μου κάνει πρόταση για να μου πάρει πίπα. Τον ρωτάω πόσα και μου λέει τίποτα και να πάμε κοντά εκεί που ήταν το σπίτι του.

Συμφώνησα και τον ακολούθησα και μπαίνοντας στο σπίτι του άρχισα να κοιτάω μη τυχόν και υπήρχε καμιά κάμερα ή τίποτα τέτοιο γιατί θα έκανα κάτι με άντρα για πρώτη φορά. Μου είπε να χαλαρώσω και αρχίσαμε να γδυνόμαστε. Κι εγώ δεν ξέρω πως μου βγήκε και έσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου κατευθείαν και άρχισα να του κάνω τσιμπούκι βάζοντας τον όσο πιο βαθιά μπορούσα στο στόμα μου.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε μετά και ομολογουμένως μου άρεσε πολύ που φιλούσα άντρα κανονικά... Άρχισα να τρίβω το καυλί μου στην τρύπα του αλλά δεν μου σηκωνόταν ώστε να φορέσω προφυλακτικό και να του τον βάλω μέσα του. Του τον ξαναπήρα στο στόμα και άρχισα να τον γλείφω όλο και τον έβγαζα και ρουφούσα και τα αρχίδια του και καύλωνα τρελά.

Καθώς ανέβηκα πάνω του και συνέχισα να τον φιλάω παντού, μου άνοιξε τα κωλομάγουλα μου και μου ακούμπησε την πούτσα του στην τρύπα μου και άρχισε απλά να την τρίβει πάνω μου. Εγώ μιας και ήταν πρώτη μου φορά που έκανα κάτι τέτοιο με άντρα, ξαφνικά εκεί που μου έτριβε το καυλί του, έχυσα πάνω στο στήθος του.

Έφυγα γρήγορα επειδή ντρεπόμουν αφού πήρα το τηλέφωνο του μήπως και μου φύγει η ντροπή της πρώτης φοράς και τον πάρω κάποια στιγμή τηλέφωνο. Και όντως μετά από μήνες τον πήρα και από τότε έχω πάει αρκετές φορές σπίτι του και έχω ολοκληρώσει τις περισσότερες ομοφυλοφιλικές μου φαντασιώσεις. Θα τις διηγηθώ σε άλλες ιστορίες.

(Copyright protected OW ref: 24429)